RANI RADOVI! Ovo je nekada voditelj RTS-a radio u Australiji: Sve je priznao za Espreso, tu je i DOKAZ
Foto: RTS arhiva

OPA BATO!

RANI RADOVI! Ovo je nekada voditelj RTS-a radio u Australiji: Sve je priznao za Espreso, tu je i DOKAZ

Mada, ove godine i u Srbiji može ovako?

Objavljeno:

Voditelj RTS-a Stefan Popović je dugo živeo u Australiji.

U tom delu sveta je leto kada je kod nas zima. Međutim, ove zime u Srbiji su temperature daleko više nego što smo navikli za ovo doba godine, pa mnogi imaju utisak kao da je proleće, a ne najhladnije godišnje doba u godini.

– Ove godine ću Novu godinu proslaviti sa dragim prijateljima u Srbiji i planiram da uveče gledam novogodišnji program RTS-a. Uvek mi je lepše otkad sam se preselio u Srbiju jer kada sam bio u Australiji, jer tamo u Australiji to je već jutarnji program kada je ovde ponoć i tamo smo novogodišnji program gledali u sedam ujutro umesto u vreme kada slavimo doček. Imam razlog više da pratim RTS kada bude novogodišnji program jer me zanima kako je ispalo to što smo snimali zajedno sa ekipom "Radio Mileve" - rekao je Stefan Popović za Espreso.

A da li postoji neki doček koji Stefanu nije ostao u lepom sećanju?

– Nisu mi bile omiljene Nove godine, to je bilo kada sam radio 1. januara i tada sam morao da se budim u pet ujutro. To je bila Nova godina koja u suštini nije bila dočekana.

1 / 5 Foto: RTS arhiva

Koje Nove godine su ti ostale u najlepšem sećanju?

– Najlepši mi je možda doček bio kada sam bio kod prijatelja u Melburnu, jer u toj zgradi gde žive moj drug i njegova devojka, mi smo se dogovorili da se vidimo ranije. I prošetali smo se malo do grada da bismo videli vatromet, vratili se kod njih, legli u pola 1 da spavamo, i kasnije se probudili i nastavili smo 1. januara. I pošto je tamo leto, imaju bazen u toj zgradi i mi smo napravili roštilj, ručak preko dana i dan smo proveli tako što smo se sunčali i kupali i to su mi možda najlepše uspomene pored proslava u Srbiji.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.