JELENA KARLEUŠA I ANA NIKOLIĆ SE NISU POJAVILE NA LAĆINOJ SAHRANI: Svi se pitaju šta ih je sprečilo da dođu
Sahrana Milana Radulović Laće, Foto: Stefan Stojanović

mnogi se čude

JELENA KARLEUŠA I ANA NIKOLIĆ SE NISU POJAVILE NA LAĆINOJ SAHRANI: Svi se pitaju šta ih je sprečilo da dođu

Milan Radulović Laća sahranjen j edanas na Novom groblju.

Objavljeno:

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Među prisutnima na tužnom skupu se spekulisalo zasto su izostale Jelena Kareluša, Ana Nikolić, kao i mnogi drugi pevači kojima su Marina i Futa napravili karijeru.

Mnogima je čudno što sahrani nije prisutvovala Nikolićeva sa kojom je Laća bio veoma blizak, zajedno su sarađivali ali i bili veoma dobri prijatelji. Kada je saznala za Milanovu smrt, Ana je bila skrhana bolom.

Ana Nikolić i Milan Radulović Laća
Ana Nikolić i Milan Radulović Laćafoto: Stefan Stojanović, Antonio Ahel/ATAImages

I Jelena Karleuša se nije pojavila na poslednjem oproštaju, iako se, kao je Kurir pisao, prva ponudila Futi da mu pomogne oko svega, pa i oko organizacije sahrane.

Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća
Jelena Karleuša i Milan Radulović Laćafoto: ata images/antonio ahel, Stefan Stojanović

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić... Polako i u tišini u kapelu su pristizali rodbina i prijatelji. Nije bilo mnogo reči, samo muk i tišina.

Povorka na sahrani mladog tekstopisca
Povorka na sahrani mladog tekstopiscafoto: Stefan Stojanović

Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni.

Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.