DARA BUBAMARA ZAJECALA NA SAV GLAS, Bekvalčeva i Mira Škorić NE MOGU da OBUZDAJU SUZE
Dara Bubamara stigla na Laćinu sahranu, Foto: Stefan Stojanović

tužno

DARA BUBAMARA ZAJECALA NA SAV GLAS, Bekvalčeva i Mira Škorić NE MOGU da OBUZDAJU SUZE

Poslednji ispraćaj tekstopiscu

Objavljeno: 13:19h

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, biće danas sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Dara Bubamara kad je izjavila saučešće u kapeli i poljubila kovčeg sa Laćom, izašla je slomila se. Naglas je jecala dok je prijateljica tešila. Mira Škorić je sve vreme držala ruku na bradi, jecajući, a Nataša Bekvalac nije mogla da zaustavi suze dok je izlazila iz kapele.

00:19

Dara Bubamara izašla napolje, glasno jeca

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda... Polako i u tišini u kapelu pristižu rodbina i prijatelji. Nema mnogo reči, samo muk i tišina.

Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.