EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Pevačica krajem FEBRUARA ponovo POVEĆAVA GRUDI, ČAK 6.000 KUBIKA: Mušterije joj to TRAŽE
Foto: Privatna arhiva

au, čoveče!

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Pevačica krajem FEBRUARA ponovo POVEĆAVA GRUDI, ČAK 6.000 KUBIKA: Mušterije joj to TRAŽE

Na početku razgovora Elektra je otkrila planove za Novu godinu, kao i kolike grudi želi da uradi.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Pevačica Elektra Elit htela-ne htela izaziva pažnju gde god da se pojavi. Kako zbog toga što je javno priznala da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, tako i zbog svog fizičkog izgleda i transrodnosti kojom se ponosi.

Pevačica je progovorila za Espreso o svojoj porodici kao i da je ona "tata koji sve plaća", a otkrila je i gde će provesti Novu godinu.

- U ovoj godini je moja porodica najviše radila, poprilično radna godina. Deca vredna u školi, majka na poslu. Spremaju se za London, tamo će svi proslaviti Novu godinu, a ja neću moći jer sam zauzeta. Ćerka sa dečkom, bivša žena, sin i još neko društvo. Sve je to tata keširao, a znam da će sada biti loših komentara na to "tata", ali ja sam mojoj deci tata, mamu već imaju. Kod mene će biti poprilično radno.

Elektra Elit
foto: Privatna arhiva

Njene grudi su zasigurno jedne od najvećih na sceni, ali ona nije zadovoljna budući da želi još veće. Kako nam je ekskluzivno otkrila krajem februara će ih ponovo povećati, a evo i koliko.

- Želim da dupliram veličinu grudi i to će biti krajem februara. Lice sam završila, telo sam završila. Puno klijenata želi veće grudi, a to je meni više para. Ja sad imam 1.500 kubika po dojci, a ja želim po 3.000 kubika, tj. ukupno 6.000 kubika. Telo sam sredila na maks, sve je kako želim. Imam čitav tim koji me sređuje i za to je potrebno par sati, sigurno 2, 3 sata, kad god npr. izlazim u grad - rekla je ekskluzivno za Espreso.

Elektra Elit
foto: Privatna arhiva

Elektra dosta novca ulaže u sebe, svoju karijeru ali i drage osobe i saradnike. Zanimalo nas je koja je najskuplja stvar koju je sebi kupila.

- Najskuplja stvar koju sam sebi kupila je sat Roleks Hulk, 24.000 evra. Želela sam da budem Elektra Elit, živim kao Elektra i u budućnosti ću biti Elektra. To sam ja. Mnogo para zarađujem, a mnogo i trošim. Baš mnogo, mnogo, mnogo trošim na garderobu i sve ostalo. Ali ja uvek kažem, kako trošim pare tako mi one sve više dolaze - rekla je za kraj našeg razgovora.

Podsetimo, Elektra je napravila bum na inrernetu izlaskom tizera svog ličnog novogodišnjeg specijala, ali je od strane Jutjuba došlo do cenzurisanja tizera zbog golotinje, odnosno Elektinih bujnih silikonskih grudi koji su u prvom planu. Iako je projekat dosta provokativan i pun tajanstvenih scena, nema eksplicitnih i vulgaenih kadrova, pa video samim tim nije ulonjen, ali klik je zabranjen osobama mlađim od 18 godina.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.