MUŠKI DEO SRBIJE MAŠTAO JE O NJOJ, ALI "LOŠ GLAS" JE SKUPO KOŠTAO: Evo gde je danas i šta radi Milena Ćeranić FOTO
Milena Ćeranić, Foto: Dragan Kadić

KARMA

MUŠKI DEO SRBIJE MAŠTAO JE O NJOJ, ALI "LOŠ GLAS" JE SKUPO KOŠTAO: Evo gde je danas i šta radi Milena Ćeranić FOTO

Pevačica danas živi daleko od scene i reflektora.

Objavljeno: 14:21h

U četvrtoj sezoni Zvezda Granda pobedu je odneo Darko Lazić, ali mnogi iz te generacije takmičara iskoristili su dobijenu šansu, poput Jelene Kostov, Milana Topalovića, Saše Kapora...

Izgledalo je da se posebno dobro snašla Milena Ćeranić koja je publiku osvojila hitom „Dvadesete gazim“ dok je na privatnom planu uživala u ljubavi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem.

Onda su, kao par, ušli u rijaliti Farma i sve je krenulo nizbrdo. Milena se kući vratila bez dečka, sa imidžom konfliktne i nepristojne osobe, a kulminacija svega bila je raskid ugovora sa Grand produkcijom.

Milena Ćetanić i Nemanja Stevanović u rijaliti takmičenju 'Farma'
Milena Ćetanić i Nemanja Stevanović u rijaliti takmičenju "Farma"foto: prentscreen /youtube/ clockiable

Trebalo je da prođe mnogo vremena da bi progovorila o iskustvu koje je doživela kada je imala samo 23 godine.

‒ Odbacili su me kao neko kučence, i to ne zato što nisam valjala nego zato što sam bila svoja. Doživela sam veliku torturu. Današnji klinci ne znaju kako je to biti linčovan. Tada nisam imala mogućnost da kažem šta sam želela, a sada imamo društvene mreže. To je velika prednost jer svako može da izrazi svoje mišljenje. ‒ ispričala je deceniju kasnije, dodajući da je zbog učešća u rijalitiju imala psihičke probleme, te da je morala da potraži stručnu pomoć.

Milena je nastavila da se bavi pevanjem, ali se distancirala od medija.

Ipak, to je nije spaslo brojnih natpisa kada se pročulo da je otpočela vezu sa oženjenim crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem. Uprkos negativnom publicitetu, zabavljali su se do 2018. godine.

Na pitanje razmišlja li o udaji, Milena, koja danas ima 36 godina, nedavno je odgovorila:

‒ Svadba mi nije bitna, bitno mi je da budem srećna, radosna i da uživam u svakom trenutku života. Šta sam starija imam sve više energije, a u duši sam devojčica.

Milena je jednom prilikom iznela svoj stav o ljubavi:

"Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane", rekla je Milena za "Premijeru" svojevremeno i priznala tužnu istinu.

"Uvek misliš da je to ono pravo... U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osetila", rekla je tada ona, a sada objavila i intrigatnu poruku na Instagramu

"Ja zaista nemam puno da ti ponudim… par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno, ali verno srce… imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara… ali se još oseća miris mojih snova… nemam ja puno na dlanu, par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice… jedan osmeh i oči pune nade", napisala je Ćeranićeva, a mnogi misle da je ove reči posvetila nekom posebnom u njenom životu.

S obzirom na to da se retko pojavljuje u javnosti, svaku njenu novu fotografiju proprate komentari na temu „da li se Milena promenila“, a ona je nagađanja o eventualnim estetskim intervencijama razrešila rečima:

Milena Ćeranić bez šminke
Milena Ćeranić bez šminkefoto: prentscreen / instagram/ ceranicmilena

‒ Sve je na meni prirodno, osim trepavica. Skoro sam počela da ih stavljam i to je jedino veštačko što sam dozvolila da bude na meni. To mi je u u redu, jer je neophodno za scenu.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.