VOLI TE TVOJ TATA: Futa se oprostio od sina Laće, naježićete se od ovih reči FOTO
Aleksandar Futa Radulović, Milan Radulović Laća, Foto: Stefan Stojanović, Beta/Branislav Božić

EMOTIVNO

VOLI TE TVOJ TATA: Futa se oprostio od sina Laće, naježićete se od ovih reči FOTO

Poslednji pozdrav preminulom Laći

Objavljeno: 14:05h

Milan Radulović Laća biće sahranjen u utorak 27. decembra u 12.30 sati na Novom groblju, a opelo će početi u 12 sati.

Neutešni otac Aleksandar Futa Radulović objavio je čitulju gde se potresnim rečima oprostio od sina.

"Voli te tvoj tata", piše u čitulji, uz informaciju kada i gde će se oprostiti od sina.

Futina čitulja za Laću
Futina čitulja za Laćufoto: ZORANA JEVTIĆ

Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni.

Ipak, Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj, koji je potvrdio najcrnje slutnje porodice.

Tekstopisac biti sahranjen u utorak.

Opelo počinje u 12 sati, a biće sahranjen u 12:30 časova, nakon što prijatelji izjave saučešće Futi i članovima dalje porodice.

Laću će sahraniti na Novom groblju, pored brata Miloša i majke Marine.

Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, samo par meseci pred smrt
Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, samo par meseci pred smrtfoto: Stefan Stojanović

Podsetimo, Laća je u Izrael otišao kako bi konačno napisao knjigu u kojoj je nameravao da otkrije sve tajne estrade, pa i detalje o pevačima koji su njegovoj pokojnoj majci, čuvenom tekstopiscu Marine Tucaković, dugovali novac.

Nekoliko dana trajala je potraga za njim, nakon čega je policija pronašla njegovo beživotno telo na ulici u Tel Avivu.

Futa je ostao sasvim sam...

Proslavljeni kompozitor, koji je zajedno sa suprugom Marinom ostavio neizbrisivi trag na našoj muzičkoj sceni, doživeo je najgore što jednom čoveku može da se desi. Nekada srećna četvoročlana porodica više ne postoji. Prvo je preminuo sin Miloš, zatim Marina, a ovih dana tragičan niz nastavio je drugi sin Milan, čije je beživotno telo pronađeno na ulici u Izraelu. Futa je ostao sam.

Inače, 2008. godine, kada su Marina i Futa ostali bez sina, smrt je pohodila njihov dom u više navrata.

‒ Te 2008. umrla je i moja majka, i Futina majka, njegova baka. Ta godina bila je baš... ‒ ispričala je Marina u jednom intervjuu.

Sa Futom je bila u braku 37 godina, a venčali su se na slavu Sveti Vasilije Ostroški. Upoznao ih je Žika iz grupe Zana, koji je o tome svedočio:

‒ Futa je došao da zameni Igora Jovanovića, mog gitaristu koji je bio u vojsci. Krenuo je sa nama na turneju, i tu su se prvi put videli. Mislim da je ljubav odmah buknula.

Davna fotografija Marine Tucaković i njenog dugogodišnjeg supruga, Aleksandra Radulovića Fute
Davna fotografija Marine Tucaković i njenog dugogodišnjeg supruga, Aleksandra Radulovića Futefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za Aleksandra Radulovića Futu muzičari smatraju da je fantastičan instrumentalista, jedan od najboljih gitarista u regionu, sa Marinom je komponovao hitove koji su obeležili karijeru brojnih izvođača na ovim prostorima, ali on privatno nikada nije želeo da se eksponira, još manje da daje intervjue.

‒ Ne sviđa mu se što večito pravim gužvu. Volim da pozovem društvo u kuću, da im kuvam, spremam i da ugostim. Oko mene je uvek po desetoro ljudi, pa neki put čoveku nedostaje mir. I meni ponekad zafali, ali u principu više volim haos. Mada, potpuno ga razumem kad se zapita: „Pa dobro, je li ovo moje ili svačije“ ‒ govorila je u šali Marina Tucaković.

Vest o smrti Milana Laće Radulovića, za koga su pričali da je nasledio talenat od majke, dom Radulovića na Vračaru zavila je u crno. Roletne su spuštene i po svemu sudeći tako će i ostati.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.