BILA SA SINOM NAJVEĆEG SRPSKOG MOĆNIKA, A SA FUDBALEROM IMALA TURBULENTAN BRAK: Znate ko je na fotografiji?
Foto: Printscreen Instagram/jksexymama

obožavate je

BILA SA SINOM NAJVEĆEG SRPSKOG MOĆNIKA, A SA FUDBALEROM IMALA TURBULENTAN BRAK: Znate ko je na fotografiji?

Velika zvezda i mala od skandala

Objavljeno: 21:51h

Velika balkanska zvezda i mala od skandala Jelena Karleuša, iza sebe ima dugu karijeru u koju je uložila mnogo truda i rada, mnogo sklandala i tračeva koji su osvanuli u medijima, ali ono na šta je zasiurno ponosna su dve već odrasle ćerke sa kojima ima gotovo prijateljski odnos.

U žiži interesovanja ponovo se našla poslednjih dana kada se u medijima spekulisalo o razvodu od proslavljenog fudbalera Duška Tošića sa kojim imala dve ćerke, Atinu i Niku.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

Međutim, u javnosti je dobro poznato i da je Jelena Karleuša bila u kratkom braku sa jednim od članova slavne porodice Karić, biznismenom Bojanom Karićem.

Na društvenim mrežama isplivala je i fotografija iz njenih dečijih dana, kada je imala približno godina kao njena mlađa ćerka danas i ono što su svi primetili je da izuzetno liče i da će njene ćerke izrasti u prave lepotice...

Pogledajte ovde fotografiju.

Podsetimo,Divna Karleuša je nekada bila veoma poznata voditeljka "Radio Beograda" i novinarka, kao i učesnica rijaliti programa "Farma", "VIP Veliki brat", "Parovi" i "Akademija debelih", ali je danas našoj javnosti ipak najpoznatija kao majka pevačice Jelene Karleuše.

Kada je imala samo 19 godina, 1977. godine, dok je još bila student Pravnog fakulteta, Divna je upoznala policijskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, i za njega se udala, da bi već 1978. godine sa njim dobila ćerku Jelenu Karleušu.

- Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila. Nisam želela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dete bila je još snažnija jer nisam želela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće - pričala je Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila velika podrška u životu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.