BRAK KARLEUŠE I KARIĆA JE TRAJAO PREKRATKO, A PRIČA JE MNOGO: Danas on ima BOMBETINU pored sebe, AU! (FOTO)
Foto: Printscreen

OPA BATO!

BRAK KARLEUŠE I KARIĆA JE TRAJAO PREKRATKO, A PRIČA JE MNOGO: Danas on ima BOMBETINU pored sebe, AU! (FOTO)

Uživa u braku sa njom!

Objavljeno:

Bojan Karić javnosti je bio posebno interesantan po braku sa Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri meseca. Nakon razvoda 2004. godine, biznismen se povukao iz javnosti, a 2007. godine ponovo je stao na ludi kamen. Tada je oženio Mašu Nikolić, sa kojom danas ima blizance Teodora i Taru.

Inače, razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato tada Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

Jelena Karleuša, bojan karić
foto: Tik tok printscreen/eminentan

Karleuša je ovkao pričala o Bojanu nekad.

"Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici", rekla je tada Jelena za Ilustrovanu politiku.

Ali i Jelena i Bojan su našli svoju sreću posle razvoda.

Maša Karić udala se za Bojana Karića 2007. godine, a iako je udata za člana porodice Karić, i ujedno sestra pevačice Jovane Nikolić, Maša svoj život skriva od radoznalih pogleda i o njoj se malo toga zna.

Ćerka čuvenog režisera Božidara Nikolića i rođena sestra pevačice Jovane Nikolić, udate Mišković, Maša, udata je za čoveka, sa kojim živi život iz snova, ali sakriven od radoznalih pogleda.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/MASHAKARIC

Sestre Jovana i Maša, udate za izuzetno bogate i moćne muškarce, ipak nose epitet izuzetno skromnih dama.

Maša i Bojan i posle četrnaest godina braka uživaju u ljubavi kao prvog dana. Oboje su avanturisti, uživaju u putovanjima, a zbog takvih naravi ne pada im teško što pola godine borave u Minsku, a pola u Dubajiu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.