MILAN MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU! U 2022. je imao VELIKI GUBITAK, a u 2023. želi NOVU LJUBAV
Foto: Profimedia, Kristina Stojanović

espreso intervju

MILAN MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU! U 2022. je imao VELIKI GUBITAK, a u 2023. želi NOVU LJUBAV

Svaka godina ima svoje lepe i ružne trenutke, a voditelj je otkrio koji događaj iz 2022. godine mu je bio najteži. Nažalost, govorio je o smrti bitne osobe.

Objavljeno: 20:14h
Milica Stanimirović

Neko ko je simbol Zadruge i Pink televizije, voditelj Milan Milošević, samo za naš portal govorio je praznicima, kao i potresnim događajima koji su obeležili njegovu 2022. godinu.

Voditelj je izrazio zahvalnost 2022. godini, ali jednu stvar nije želeo da otkrije.

- Zahvalan sam pre svega što smo svi živi i zdravi i da isto tako dočekamo 2023. godinu, a sve ostalo šta je bilo i šta će biti podnesem samo ako sam zdrav, zar ne. Inače sam zahvalan uvek na svemu, a ono sta ću iz ove godine poneti u sledeće kao nešto sta sam naučio je nešto što cu ipak zadržati za sebe. Uglavnom mnogo bitno i mnogo jako i promenilo mi je čitav tok života - ostao je misteriozan Milan.

Milan Milošević
foto: Kristina Stojanović

Svaka godina ima svoje lepe i ružne trenutke, a voditelj je otkrio koji događaj iz 2022. godine mu je bio najteži. Nažalost, govorio je o smrti bitne osobe.

- Najteži trenutak u ovoj odlazećoj godini je odlazak moje voljene sestre od strica Diske koju sam neizmerno voleo i koja se godinama borila sa teškom bolesti i nažalost nije uspela. To je mnogo velika tragedija za mene i moju celu porodicu, nikada je neću zaboraviti - rekao je Milan, pa za Espreso otkrio sve o svom zdravlju o kom se dosta pisalo:

- Istina je da sam ove godine imao i dosta problema sa zdravljem međutim sve su to stvari koje mogu i moram da kontrolišem tako da nemam neke bojazni sada šta će i kako će se odvijati na dalje. Imam problem sa aritmijom, ali uz pomoć najboljih lekara rešiću se i toga uskoro. Loše podnosim naravno kada mi se dešava nešto loše, a tiče se mog zdravlja i zdravlja ljudi oko mene. Nisam hipokondor, ali paničim dosta. O mojoj ishrani brinu već mesecima unazad profesionalci iz Fit element tima i prezadovoljan sam učincima, međutim svestan sam dolazi vreme slava i proslava i sigurno je da neću moći da odolim nekoj "zabranjenoj" ponudi sa trpeza. Kako bude, biće, kilo gore, kilo dole, briga me!

Milan Milošević
foto: Kristina Stojanović

Voditelj televizije Pink, Milan Milošević, nosi i veliku životnu priču, koja mu je bila motivacija za uspeh koji ga danas prati. Njegova majka je njegova najveća podrška, a nas je zanimalo kako ona reaguje na njegov uspeh.

- Nažalost, majka ne može da uživa u blagodeti koju nam je doneo moj uspeh, ali se trudim da joj maksimalno pružim pažnju i pokažem koliko sam joj zahvalan na svemu što me je naučila. Njeno zdravstveno stanje nije baš sjajno ali ne gubimo nadu i mnogo je teško kada se suočavamo sa bitnim saznanjem da neko tako važan u našem životu može da ode zauvek. Plašim se svega što dolazi i zato svaki trenutak uživamo zajedno - emotivno je kazao voditelj za naš portal.

U 2023. godini želi da se "zaljubi do ušiju", ali je i otkrio po čemu najviše priećuje da vreme brzo prolazi.

- Ponoviću da i u 2023. želim da smo zdravi i svi na okupu, a ostalo je sve lako. Nemam neke materijalne želje, sve što dođe zahvalan sam i presrećan. Možda bih eto sebi poželeo da se zaljubim do ušiju u 2023 .Vidim da vreme leti po sedim na glavi kojih je svakodnevno sve više i više ha ha. Vreme toliko brzo leti da neka se plašim da ne stižem sve, ali to je tako... bitno je da ne stoji jer bi tada značilo da se ništa ne dešava oko nas. Volim da mi je dan ispunjen i iskreno prezadovoljan sam svojim životom, samo neka ovako potraje - rekao je voditelj.

Milan Milošević
foto: Kristina Stojanović

Želeli smo da saznamo i kako će Milan dočekati novu 2023. godinu.

- Idealno bi bilo da odem na neko toplo ostrvo i da sa voljenom osobom dočekam Novu godinu, ali pošto je to nemoguće i nemam voljenu osobu onda bi to bio možda neki dobar restoran, dobro društvo, muzika, hrana piće i đuskanje do zore, a po svemu sudeći tako će i biti u novogodisnjoj noću.

Budući da je došlo hladno vreme, a mnogi psi spavaju na ulici, Milan je želeo da pošalje jaku poruku budući da je veliki ljubitelj životinja.

- Pomozite svakom psu na ulicu u svakoj prilici, kada je hladno neka vam ne bude teško da ih pustite u ulaz zgrade i da ih nahranite i utoplite. Ma rasplakalo me je sada ovo. Mnogo sam slab na pse, imam 7 pasa sada i obožavam ih - poručio je za kraj našeg razgovora popularni voditelj.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.