SINIŠA MIHAJLOVIĆ I ARIJANA IMALI SU TRI VENČANJA: Od gostiju nisu želeli poklone, već su zahtevali OVO
Siniša Mihajlović, Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

ljubav

SINIŠA MIHAJLOVIĆ I ARIJANA IMALI SU TRI VENČANJA: Od gostiju nisu želeli poklone, već su zahtevali OVO

Ovako je izgledalo venčanje sportske legende.

Objavljeno:

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra u Rimu nakon višegodišnje bolesti.

Legenda srpskog, italijanskog i evropskog fudbala biće sahranjen danas u Rimu, u 11 sati na groblju bazilike svete Marije Anđela i Mučenika na trgu Esedra.

Mihajlović je bio u braku sa Arijanom, sa kojom se čak tri puta venčavao.

Venčali su se prvo u Rimu, na Vidovdan 1996, deset godina kasnije u Sremskim Karlovcima, a u leto 2021. godine u mondenskom italijanskom letovalištu Porto Červo.

„Od ranog jutra Sremski Karlovci odišu svečarskom letnjom tišinom. Građani šetkaju pored crkve Svetog oca Nikolaja, zagledaju u dvorište. U crkvi je sve pripremljeno da dočeka Sinišu Mihajlovića, fudbalera Intera, bivšeg reprezentativca Srbije i Crne Gore, i njegovu suprugu, lepu Italijanku Arijanu. Da njihov građanski brak, sklopljen 28. juna 1996, u Rimu, upotpune i blagoslovom pravoslavnog venčanja i sjedinjenja pred Bogom“, pisale su tih dana Večernje novosti.

Zanimljiv je podatak da mladenci nisu želeli da im gosti donose poklone. Umesto toga, predložili su da „darovi“ budu donacije koju će uplatiti Dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Siniša: - Rođen sam u ravnici, ali po naravi kao da sam iz nekih masivnijih, brdovitih predela, moj karakter je takav, mada sam se s vremenom popravio. Čini mi se da sam kao mlađi bio eksplozivniji i prgaviji. U to vreme, kada su mi govorili da stanem i izbrojim do deset, ja sam brojao do tri, a sada, u ovim godinama, izbrojim do pet. Kako vreme bude prolazilo, doći ću do trenutka kada ću se zaustaviti i udahnuti i zaista ću izbrojati do deset.

Arijana: - Mislim da sam mnogo otvorenija i simpatičnija od Siniše, moja priroda je blaga i imam dopadljivije osobine, dok je moj suprug prek i strog, pomalo ljut, ali uvek pravičan i drag.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Mediaset Play

Da li je teže biti u braku sa Srbinom ili Italijanom?

Arijana: Više mi se dopadaju Srbi. Italijani su pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučniji su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili samo moj Siniša.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.