OVAJ BUDUĆI POLITIČAR SIN JE POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Zovu ga VUNDERKIND, Tesla mu nije ravan FOTO
Kristina i Vladan Savić, Foto: Društvene mreže

impresiorno

OVAJ BUDUĆI POLITIČAR SIN JE POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Zovu ga VUNDERKIND, Tesla mu nije ravan FOTO

Ovaj dečko je primer koji svi mladi treba da slede.

Objavljeno: 16:21h

Jedna od najpopularnijih i najgledanijih serija već više od dve godine svakako je "Igra sudbine", a junaci ove sapunice omiljeni su među narodom.

Međutim, u medijima se već neko vreme govori o promenama koje nas očekuju u narednoj sezoni popularne serije.

Naime, mnogi glavni akteri odlučili su da napuste ovaj projekat, ali isto tako postoje glumci koji se vraćaju snimanju novih epizoda nakon što su neko vreme imali zamene za svoje uloga.

Igra Sudbine
foto: Printscreen

Ono što je sve posebno iznenadilo jeste vest da Milica Milša napušta ovaj projekat zajedno sa svojim suprugom, rediteljem i scenaristom serije, Žarkom Jokanovićem.

Tako da publika više neće imati zadovoljstvo da gleda dobro poznatu Adu Kanački. Milaša nije jedina na ovom spisku, te se njoj pridružuje i glumica Danica Ristovski koja je tumačila lik Lile, Adine tetke. Poznato je da će glumica Zlata Numanagić zameniti svoju koleginici.

U seriji smo se susreli sa mnogim likovima koje smo veoma zavoleli, a jedan od njih je i glumac Vladan Savić koji u seriji igra lik Ivana Ožegovića.

Vladana je publika kroz ovu ulogu bolje upoznala i zavolela.

Vladan Savić
foto: youtubescreen

Na malim ekranima mogli smo videti da je Ivan ludo zaljubljen u Adu Kanački, međutim, malo ko zna da je Vladan u dugogodišnjem srećnom braku sa suprugom Kristinom.

Publika je takođe u prilici da Kristinu gleda u ovoj popularnoj seriji i to u ulozi Olge Ožegović.

Vladan i Kristina važe za skladan i srećan par koji ima dva sina, starijeg Marka i mlađeg Filipa.

Stariji Marko je veoma mlad i uspešan mladić koji studira pravo i to u inostranstvu i specijalizuje se za područje bankarskog prava i finansijske regulacije.

Inače, Marko je nacionalni koordinator jedne od najvećih svetskih libertarijanskih organizacija Students for Liberty, pored toga trenutno radi za nevladinu organizaciju Ayn Rand Center Europe.

Kada je reč o Marku, zanimljivo je i to što je bio član upravnog odbora Think-thanka EkonoMis, za koje je redovno pisao članke koji su za temu imali oblasti iz ekonomije, društava, ali i filozofije.

Savić je i školovani multi-instrumentalista, te svira bas gitaru i piše muziku za progresivni rok bend, naravno, kada mu vreme dozvoli.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Pored toga ljubitelj je ekstremnih zimskih sportova.

Marko je aktivan i na društvenim mrežama, a na Instagramu ga prati veliki broj ljudi koji imaju priliku da vide šta ovog mladog čoveka zanima, ali i čime se zabavlja u slobodno vreme.

Bonus video:

01:30

STEVAN PIALE O SNIMANJIMA I PORODICI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.