TELEFON POKOJNE KIKE ĐUKIĆ VRAĆEN NJENOJ MAJCI: Nataša iznela ŠOK tvrdnje
Nataša Đukić, Foto: Printscreen/PINK

Tragično

TELEFON POKOJNE KIKE ĐUKIĆ VRAĆEN NJENOJ MAJCI: Nataša iznela ŠOK tvrdnje

Jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine u stanu koji je iznajmljivala, a policija je tokom israge zaplenila i njen telefon koji je tek sada vraćen njenoj majci Nataši Đukić.

Objavljeno:

Nataša Đukić je u nekoliko navrata govorila da tužilaštvo i dalje istražuje telefon njene pokojne ćerke, a sada je pokazala mobilni i napisala da je neko blokirao karticu pokušavajući da provali šifru.

Ona je mesecima govori o nelogičnostima kada je reč o smrti njene ćerke Kike, te tvrdi da jutjuberka nije izvršila samoubistvo. Kikina majka neumorna je u objavama i ističe da želi da dođe do istine, a jednom prilikom je izjavila da joj telefon njene ćerke i dalje nije vraćen:

Nataša Đukić
foto: Printscreen Instagram

- Nigde nema njenog dnevnika. U njemu je sve pisala, a telefon je još uvek u tužilaštvu. Neko je njen nalog ugasio dan pre njene smrti i prvi na njemu objavio da je preminula. Još ne znam ko je to bio. Mnogo je toga nejasnog vezano za njenu smrt i čekam da se istraga potpuno završi. Imam razloga da verujem da Kika nije imala nameru da se ubije. Čak i da je imala, ona to ne bi uradila na moj rođendan. - izjavila je Nataša jendnom prilikom, a sada je pokazala telefon koji joj je vraćen iz Tužilaštva:

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub/kika

- Upravo mi je vraćen telefon. Po ovome, nema mogućnosti da se uključi jer je suviše puta pokušano da se uključi sa pogrešnom šifrom, a poslednji put u avgustu. - napisala je Kikina majka koja je objavila i fotografiju mobilnog telefona.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.