JELENA KARLEUŠA O GORUĆOJ TEMI U SRPSKOJ JAVNOSTI: Bez dlake na jeziku je progovorila!
Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić

Iskreno

JELENA KARLEUŠA O GORUĆOJ TEMI U SRPSKOJ JAVNOSTI: Bez dlake na jeziku je progovorila!

Karleuša je poslala jaku poruku narodu sa Kosova

Objavljeno: 14:52h

Pop diva Jelena Karleuša nastupila je za vikend na otvaranju ski sezone na Kopaniku, a pred početak nastupa prokomentarisala je goruće teme koje su ovih dana vezani za nju, ali pomenula i krizu na Kosovu i Metohiji i poslala jaku poruku našem narodu.

Naime, Jelena otvara gotovo svaku sezonu, te je otkrila da li je talična za isto ili se njena tajna krije u nekim drugim kvalitetima.

- Nisam ja talična, samo dovodim najviše ljudi pa im se isplatim - rekla je Jelena i dodala.

Jelena Karleuša
foto: Aleksa Petrović

- Inače, da nije tako ne bi me ni zvali. U ovom poslu nema sentimentalnosti i prijateljstva, samo surov biznis - otkrila nam je Jelena.

Nedavno je na Instagram nalogu objavila zanimljivu žensku statuu koja s telefonom u rukama pozira potpuno naga, a zbog upečatljivih detalja na istoj mnogi su se zapitali da li je statua napravljena po njenim proporcijama, odnosno njoj u čast.

- Pa liči, zar ne? Onako izgleda kad se skinem, pošto su svi videli kako izgledam kad se skinem. Jel ti liči? Pa liči, onako ja izgledam imam i carski rez - rekla je Jelena.

1 / 4 Foto: Aleksa Petrović

Kako je jedna od retkih javnih ličnosti koje se oglašavaju i iznose svoj stav o društvenim pitanjima i problemima našeg narodna, Jelena je dala svoj komentar o trenutnoj krizi na Kosovu i Metohiji i poslala jaku poruku našem narodu koji živi na teritoriji Kosova i Metohije.

- Mislim da kao nacija generalno treba da se saberemo, dignemo i nešto rešimo. Kako znamo i umemo, političkim sredstvima, pritiskom, bilo kojim sredstvima rešimo pitanje o Kosovu i Metohiji. Ovo jako dugo traje, Srbi na Kosovu se jako dugo muče, to je baš jedna velika nehumana agonija i mi kao narod moramo da stanemo iza svog naroda, naravno. Prvenstveno politički moramo da nađemo način da to lukavo rešimo, nemoguće je da su svi lukaviji od nas. Sigurna sam da predsednik može i ima načina da reši situaciju, i sigurna sam da to radi. Mislim da treba da igra luakije i bezobraznije. Mislim da od poštenja kroz istoriju nismo imali ništa, svi su prosperirali samo smo mi pošteni izgubili mnogo toga - završila je Karleuša.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.