ONA JE BILA VELIKI BRAT Iza muškog glasa krila se poznata voditeljka, danas je gledate SVAKI DAN na TV-u FOTO
Veliki brat, Foto: Printskrin/B92

zanimljivo

ONA JE BILA VELIKI BRAT Iza muškog glasa krila se poznata voditeljka, danas je gledate SVAKI DAN na TV-u FOTO

Veliki brat bila je poznata voditeljka!

Objavljeno:

Prva sezona čuvenog rijalitija Veliki brat prikazana je u Holandiji u septembru 1999, dok je kod nas ovaj format stigao nešto kasnije, 2006. godine.

Prvi pobednik u Srbiji bio je Ivan Ljuba, a naredne godine prikazana je VIP sezona u kojoj je pobedio nekadašnji fudbaler Saša Ćurčić.

1 / 7 Foto: Youtube/Printscreen

Veliki brat prikazivao se do 2015. i uvek je intrigirao pitanjem ko se krije iza efektnog glasa koji se preko zvučnika obraća učesnicima.

Poznata voditeljka nedavno je otkrila da je upravo ona davala glas Velikom bratu, koji je budio maštu žena širom Srbije i regiona.

‒ Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena ‒ ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

Bonus video:

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.