TEA TAIROVIĆ PRIZNALA DA JE PREVARILA SARADNIKE: Opasno ih je LAGALA, sada priznala SVE
Foto: Printscreen Instagram/tea_tairovic

jasno je

TEA TAIROVIĆ PRIZNALA DA JE PREVARILA SARADNIKE: Opasno ih je LAGALA, sada priznala SVE

Pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nastupala je sa jednim bendom

Objavljeno:

Tea Tairović, jedna je od trenutno najaktuelnijih i najtraženijih mladih pevačica. Ove godine je doživela pravi uspeh, kada je izbacila novi album, pa ne čudi otkud tolika popularnost.

Dobila je nadimak "kraljica bakšiša", ali da nije sve med i mleko, prisetila se, te ispričala kroz šta je sve prolazila na početku svoje karijere.

Pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nastupala je sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspela da prevari članove tog benda kako da bi nastupala sa njima.

- Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novoga Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja – istakla je pevačica.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

- Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo da nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima - prisetila se Tea.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.