OGLASILA SE HITNO JELENA KARLEUŠA: Poslala BRUTALNU PORUKU koju morate pročitati, TIČE SE SINOVA
Foto: © ATA Images

TRAUMA

OGLASILA SE HITNO JELENA KARLEUŠA: Poslala BRUTALNU PORUKU koju morate pročitati, TIČE SE SINOVA

Žene se moraju poštovati

Objavljeno:

Jelena Karleuša često u javnosti iznosi svoje stavove o različitim temama, a sada je prokomentarisala odnos muškaraca prema ženama.

Pevačica je na Instagramu poslala poruku i roditeljima kako da vaspitavaju svoju decu, kao i da žene moraju da se poštuju.

- Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu, možemo videti kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje, tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja. Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu - počela je Jelena i dodala:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu, porazio je sam sebe. Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama - istakla je Karleuša u otvorenom pismu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.