KAO JAJE JAJETU! Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović kao KLONIRANE, dobro protrljajte oči kad OVO VIDITE
Foto: Printscreen Instagram

HIT na internetu

KAO JAJE JAJETU! Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović kao KLONIRANE, dobro protrljajte oči kad OVO VIDITE

Darija i Dajana slično razmišljaju kada je stil odevanja u pitanju.

Objavljeno:

Izuzetan smisao za modu imaju Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović, što su, svaka svojim primerom, dokazale mnogo puta pojavljivanjem na javnim događajima ozbiljno, poslovno a opet moderno odevene.

Dve dame društveno angažovane posvećeno prate fashion trendove, istovremeno one vode računa da to što su obukle nije degutantdno, previše otvoreno i slobodno, da im stoji i ne skriva njihovu ženstvenost.

Dajana Paunović
foto: Dragana Udovičić

Da, Darija i Dajana slično razmišljaju kada je stil odevanja u pitanju. Tome možda čak i najbolje svedoči fotografija nastala u toku snimanja novogodišnjeg "Magazina In" autorke i voditeljke Sanje Marinković, gde su se pojavile gotovo identično obučene.

Darija Kisić Tepavčević
foto: Instagram

Pred kamerama Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović pozirale su u zeleno-plavim skupocenim odelima, Dajana u nešto svetlijoj varijanti, Darija nešto tamnijoj ipak najviše pažnje privukle su bež visoke potpetice koje su se našle na nogama i jedne i druge, kao i sličan asesoar.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Fotografija koja je osvanula na profilu nekadašnje voditeljke, danas predsednice Fondacije Dajana Paunović, dobila je od strane njenih fanova i pratilaca puno pozitivnih komentara, koji za modne odabire dve prelepe plavuše nisu imali ama baš niti jednu primedbu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.