PRIČALI DA JE DOŠLA DO PROSJAČKOG ŠTAPA, A ONDA JE SNIMILI KAKO SE JAVNO ZADOVOLJAVA: Svi u ŠOKU zbog MANEKENKE
Foto: Printscreen Instagram/caradelevingne

šta kažete?

PRIČALI DA JE DOŠLA DO PROSJAČKOG ŠTAPA, A ONDA JE SNIMILI KAKO SE JAVNO ZADOVOLJAVA: Svi u ŠOKU zbog MANEKENKE

Kara je "donirala svoj orgazam"

Objavljeno:

Kontroverzna manekenka Kara Delavinj ne prestaje da šokira javnost, a njene slike na kojima je kao beskućnica, obišle su planetu.

Nakon što se upustila u naučno istraživanje o vrhuncu nakon intimnog odnosa, odnosno orgazmu privukla je veliku pažnju.

Naime, Kara je u bolnici "donirala svoj orgazam" kako bi se utvrdilo zbog čega muškarci češće od žena doživljavaju vrhunac i šta se događa sa telom nakon toga.

Prosces istraživanja je kompleksan, a sproveden je tako što su manekenki uzeli uzroke krvi pre i posle masturbacije koja je kulminirala orgazmom. Rezultati su otkrili da je njeno telo proizvelo supstancu koja je slična kanabisu, te da je to uzrok zbog kojeg se manekenka posle orgazma osećala tako dobro.

U BBC-jevom dokumentarcu pod nazivom "Planet Seks s Carom Delevingne", Kara je imala priliku da se sustretne sa velikim stručnjacima i lekarima koji se bave proučavanjem promena na mozgu nakon doživljavanja orgazma.

"Mislim da je ženska intimna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu biti intimne, pa biste pomislili da bi u 21. veku muškarci i žene trebali imati podjednako zadovoljavajući intimni život, zar ne? Pa pripremite se za šok. Kada je u pitanju orgazam, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95% heteroseksualnih muškaraca doživljava vrhunac tokom odnosa, ali samo 65% heteroseksualnih žena to pođe za rukom", rekla je Kara u ovom dokumentarcu.

1 / 2 Foto: Printscreen:instagram/karadelevinj

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.