U "TESNOJ KOŽI" JE PRAVIO HAOS, A JUGOSLOVENI SU GA OBOŽAVALI: Kasnije je UŠAO U ZADRUGU, a pojma niste imali KO JE
Foto: Print Screen Youtube

KO SE SEĆA?

U "TESNOJ KOŽI" JE PRAVIO HAOS, A JUGOSLOVENI SU GA OBOŽAVALI: Kasnije je UŠAO U ZADRUGU, a pojma niste imali KO JE

Kakio sada izgleda glumac?

Objavljeno:

Aleksandar Todorović Saša, koji je igrao u ostvarenju "Tesna koža" je sada bivši rijaliti igrač koji je u Zadrugu ušao kako kaže "da se skrasi".

- Dolazim sa Tenerifa. Snimao sam dosta naših domaćih filmova, 80-ih i 90-ih godina. Neću da kažem ko me je kontaktirao, ne bi bilo lepo. Prijatelj moj me kontaktirao,saznaćete u Zadruzi. Nisam bio pred kamerama dugo i ajde, u Beogradu nisam bio skoro 30 godina i reko ajde da dođem. Da se malo skrasim u Beogradu, bio sam malo avanturističkog duha, i što je dosta - dosta je - istakao je prošle godine.

Sale Glumac
foto: Print Screen Youtube

Saša Glumac najpoznatiji je po ulozi u filmu "Tesna koža", u kome tumači lik Pantićevog najmlađeg sina.

Ostaće upamćen po sceni sa časa engleskog jezika, gde se muči da izgovori pravilno strane reči, pa se na kraju isplazio profesoru.

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube

Na pitanje da li je nekada bio sa nekom glumicom, rekao je da to "ne bi da komentariše".

- Sin mi je ovde, idem da ga odvedem da se iskupamo nedelju dana, da malo napunim baterije. Odlučio sam da odem početkom devedesetih, ništa se nije snimalo, rat i sve to, pa sam otišao prvo u Grčku, Švedsku, Švajcarsku, pa Španija, Tenerifi, život boli glava. Sve se zatvorilo, kovid, pa aj sad ovde da dođem... - objasnio je Saša.

- Radio sam za špansku firmu, prodaja stanova i apartmana. Sad je malo opao posao, ali moze da se zaradi lepo - zaključio je Todorović.

Takođe, otkrio je da je 2011. imao tešku saobraćajnu nesreću, kada ga je udario taksista u Grčkoj. Istakao je da je opstao zahvaljujući sinu koji je tada imao svega dve i po godine, prenosi Telegraf,.

Pogledajte kako sada izgleda:

1 / 2 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.