EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Pojavila se njihova ZAJEDNIČKA FOTKA, svi kažu da je LEPA na majku
Snežana Savić, Foto: Dragan Kadić

lepotica

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Pojavila se njihova ZAJEDNIČKA FOTKA, svi kažu da je LEPA na majku

Decenijama stara fotografija Snežane Savić i njene ćerke Anite topi srca

Objavljeno:

Ćerka Snežane Savić, koju je dobila iz braka sa Dragoslavom Lazićem, slika je i prilika svoje majke. Osim što je od majke nasledila lepotu Anita je od nje nasledila i glumački talenat.

Iako je privatni život Snežane Savić oduvek obavijen velom tajni, domaćoj javnosti poznato je da je svojevremeno bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem.

Iz te ljubavi 1980. godine rodila se njihova naslednica Anita.

1 / 8 Foto: Dado Djilas

Anita Lazić diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, pa ipak, kao ćerka svojih roditelja, svoj životni put ipak je videla u glumačkim vodama.

Posle par zapaženijih uloga u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", ćerka Snežane Savić vratila se svom pozivu i danas se uspešno bavi novinarstvom.

Kako danas izgleda Anita javnosti je poznato, međutim, kada je bila devojčica, njena majka birala je da je zaštiti od radoznalih pogleda, s obzirom da je njena karijera tada bila u zenitu.

Sada na društvenim mrežama kruži retka zajedničak fotografija majke i ćerke, iz perioda kada je Anita bila devojčica, a da će lepotu naslediti od majke, bilo je vidljivo već tada.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.