RASTA SE BUKVALNO ISTOPIO, PEVAČ SMRŠAO 20 KILOGRAMA: Ovako se on HRANI, ima i TRIK SAVET, svi možete
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svaka čast

RASTA SE BUKVALNO ISTOPIO, PEVAČ SMRŠAO 20 KILOGRAMA: Ovako se on HRANI, ima i TRIK SAVET, svi možete

- Pio sam baš mnogo ,,koka-kole". Bilo mi je teško da je i izbacim

Objavljeno: 15:54h

Stefan Đurić Rasta kaže da je smršao 20 kilograma zahvaljujući kuvanoj hrani! Reper smatra da je ključ dobre linije jesti domaća jela, i to na kašiku. Imao je 95 kilograma, a sad 75.

- Kad god bi mi bilo dosadno, uzeo bih da jedem. Međutim, poslednjih meseci sam snimao nove pesme, pa nisam imao vremena da trčkaram do frižidera. Trudio sam se da za ručak uvek pojedem nešto kuvano kako bih smršao.

1 / 3 Foto: Printscreen/jutjub

- Čim sam prešao na kašiku, kilogrami su počeli da nestaju! Za kratko vreme sam izgubio čak 20 kilograma - kaže reper, koji obožava da zasuče rukave u kuhinji: - Volim sam da spremam jela, a kad ne stignem, onda naručujem. Ali više ne naručujem brzu hranu, koja goji, već supe, sarme, pasulj... To sa mnom ruča i moja ćerka Tara. Večeru izbegavam i trudim se da ne jedem posle sedam sati uveče. Ako me uhvati kriza, pojedem neki badem ili lešnik. Rasta kaže da je odličan kuvar!

- Svašta umem da spremim, čak i hobotnicu na nekoliko načina. Kad sam s momcima iz tima na turneji, kuvamo jedni drugima, jer želimo da se hranimo kvalitetno. Muzičar svako jutro radi sklekove i meditira.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Imam tu sreću što sam navikao da vežbam. Primetio sam da čim malo smanjim hranu i ubacim fizičku aktivnost, odmah smršam. Za sada radim sklekove i meditiram, ali ću uskoro da krenem i u teretanu i da ozbilj- no radim s trenerom. U narednom periodu imam mnogo nastupa, pa mi treba kondicija. Ako budem debeo, neću moći da se krećem na bini - priča on priznaje da se rešio svih poroka:

- Pio sam baš mnogo ,,koka-kole". Bilo mi je teško da je i izbacim. Ni alkohol više ne pijem, jer goji. Ponekad na nastupu uzmem jednu čašu neke žestine, ali i to retko.

Šta jede Rasta

Doručak: Ovsene pahuljice sa vodom i voćem

Ručak: Punjene paprike i salata

Večera: Omlet s povrćem

Trik savet: Izbacite gazirane sokove, alkohol i šećer

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.