BILE KAO NOKAT I MESO, A SADA NE PRIČAJU: Ovaj skandal je pretio da PODELI ESTRADU, a ovo je POZADINA SVEGA
Foto: Printscreen Instagram

ko bi rekao?

BILE KAO NOKAT I MESO, A SADA NE PRIČAJU: Ovaj skandal je pretio da PODELI ESTRADU, a ovo je POZADINA SVEGA

Prepoznajete li pevačice sa fotografije?

Objavljeno:

Pre izvesnog vremena su u gostima kod pevačice Stojanke Novaković Stoje bili muzičari sa kojima sarađuje u inostranstvu kada radi svadbe i veselja, pa je pevačica rešila da ih povede u neki luksuzni restoran na večeru.

A kako kaže izvor za domaće medije, ti muzičari rade ponekad i sa Draganom Todorović Janom, te znaju da ona drži restoran na Vračaru i zato su predložili Stoji da tamo pođu, ali ona nije htela ni da čuje.

-Stoja u centar ide samo kada mora, ona sve obavlja na Bežanijskoj kosi gde ima kuću, pa samim tim ima i omiljene restorane u tom kraju, a voli da sedne i na splavove, jer su i reke u blizini – objašnjava Skandalov izvor i dodaje:

Jana Todorović
foto: © ATA Images

-Zato me i ne čudi što je rekla da neće kod Jane, samo je kratko dobacila: "Ma, šta ćemo tamo, ima ovde prelepih restorana i splavova, ne mogu da idem tamo, daleko mi je to" – prepričava izvor i za kraj dodaje:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

-Inače se Jana navodno žalila pojedinim kolegama kako joj se Stoja u poslednje vreme ne javlja, te da nisu u dobrim odnosima, ali je naglasila da protiv koleginice nema ništa – zaključio je izvor za medije.

Inače, Jana se nedavno osvrnula na svoj medijski rat sa Stojom, pa poručila da se one zapravo gotive i da tu nema mesta za takve glasine.

Stoja Novaković
foto: Damir Dervišagić

- Ne bih ja o tome, Stoji želim sve najbolje, ona je divna žena i divna majka, nema potrebe o tome, ja joj šaljem pozdrav - dodaje Jana.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.