MILICA I ŽARKO PRESEKLI! Nacija će ostati zatečena kad sazna PRAVI RAZLOG NAPUŠTANJA "Igre sudbine", zanemećete
Foto: Dragan Kadić

ŠTA SE DESILO?

MILICA I ŽARKO PRESEKLI! Nacija će ostati zatečena kad sazna PRAVI RAZLOG NAPUŠTANJA "Igre sudbine", zanemećete

Malo ko zna šta se desilo

Objavljeno:

Milica Milša i Žarko Jokanović definitivno više neće učestvovati u seriji "Igra sudbine". Glumica i njen suprug odlučili su da progovore i iznesu svoju stranu priče.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

Inače, kako prenose domaći mediji, Žarko je već dogovorio novi posao. Navodno, oni će se "preseliti" na Pink, gde će takođe raditi na jednoj seriji.

1 / 3 Foto: Printscreen/Prva TV

Dramaturg i njegova supruga ovih dana uživaju na njihovoj omiljenoj destinaciji, daleko od beogradske zime. Iz luksuznog rizorta u Hurgadi šalju razglednice, zagrljeni i zaljubljeni, a o novim poslovnim aktivnostima razmišljaće kada se vrate kući.

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Dragan Kadić

Njih dvoje su inače dobro zarađivali od ove serije, a Milica Milša je bila najplaćenija srpska glumica i to zahvaljujući ulozi Ade Kanački u telenoveli "Igra sudbine".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.