HITNO SE OGLASIO ŽELJKO MITROVIĆ: Dolazi do bitnih promena, pomenuo i RIJALITI, sve će biti DRUGAČIJE
Foto: Printscreen

novine

HITNO SE OGLASIO ŽELJKO MITROVIĆ: Dolazi do bitnih promena, pomenuo i RIJALITI, sve će biti DRUGAČIJE

- Iz različitih kategorija, različita iznenađenja

Objavljeno:

Direktor i vlasnik TV Pink u Nacionalnom dnevniku najavio veliku prekretnicu zbog koje će verni gledaoci ružičaste televizije biti oduševljeni!

Vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović najavio je u narednih 15 dana mnogobrojna iznenađenja za gledaoce televizije Pink. Naime, kako Željko Mitrović otkriva u Nacionalnom dnevniku TV Pink u razgovoru sa reporterom Srđanom Kuvekalovićem, već početkom sledeće godine doći će do promena u programskoj šemi, a pored toga najavio je i mnoge druge projekte kojima se trenutno bavi, ali novitete kada je u pitanju rijaliti ''Prvi bend Srbije'' koji se emituje na InstaTV-u!

- Iz različitih kategorija, različita iznenađenja. TV Pink posle pune decenije vraća se agresivno proizvodnji igranih serija, koje su u pripremi i gledaoci će imati priliku da gledaju jednu, dve, pa i tri igrane serije. Sa filmovima smo se već dokazali i oni će svoju eksploataciju doživeti već početkom sledeće godine. U redovnoj šemi ćemo imati serije i domaće filmove. Imaćete priliku da vidite i neka nova otkriće, nove patente koje PR-DC završio i uskoro će ih obelodaniti. Air Pink takođe kupuje avione, ne znam gde sam - počinje vlasnik ružičaste imperije i dodaje:

1 / 5 Foto: Printscreen

- Pored toga, ovde sam. Ovaj program je meni veoma značajan. Danas ćemo ući u jednu novu epohu. Ceo ovaj prvi mesec je bio audicijski. Sami gledaoci su doneli različite odluke u kojem pravcu žele da se kreće ovaj program. Večeras ćemo imati jedno veliko izbacivanje, izaći će devet učesnika i ući će devet učesnika. Prepoznali smo po različitim komentarima da bude više prepoznatljivih likova. Večeras će ući i Tanja Jovićević, Ivan Gavrilović... Ono što je mnogo bitnije je da će praktično 15 pevača biti frontmeni i imaćemo 15 bendova koji će se pod jednim imenom boriti narednih nedelja. Ako izađe pevač, ući će drugi pevač, ali će ime benda ostati isto. Prvi bend Srbije se malo restruktuira, ali sve zbog gledalaca... - rekao je Željko Mitrović i dodao:

- InstaTV je tako zamišljen. Dobijate mogućnost da ste stalno prisutni u programu. Sve se sabira i pokušavamo da napravimo algortiam za sve. Napravićemo kombinaciju za širu ciljnu grupu. Imaćemo i muziku koja je skroz prihvatiljiva u ovom vremenu, a to je trep i rep - poručio je Mitrović.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.