SNEŽANA ĐURIŠIĆ VIŠE NIJE HTELA NIŠTA DA KRIJE, SADA JE JAVNO: "Neka im BOG pomogne"
Foto: Printscreen

brutalno

SNEŽANA ĐURIŠIĆ VIŠE NIJE HTELA NIŠTA DA KRIJE, SADA JE JAVNO: "Neka im BOG pomogne"

Majku Snežane Đurišić ste svi videli na TV-u u popularnom šou programu: Nije išla u školu, bila je domaćica i čuvala decu, ima 80 godina i peva božanstven

Objavljeno:

Snežana Đurišić u svojoj karijeri susrela se sa raznim tračevima o sebi, a posebno su je pogodili oni u kojima se pričalo da je nesrećno nastradala.

- Pisalo se čak i da sam poginula po društvenim mrežama. Ne znam šta je u glavama onih koji to rade, neka im Bog pomogne. Demantuju to moji obožavaoci i to odlično rade. Druševene mreže su postale jedini način da se ispromoviše ono što mi radimo. Hteli ili ne morate da učestvujete u svemu tome. Ali doziranje je neophodno - rekla je pevačica Snežana Đurišić.

Majku Snežane Đurišić ste svi videli na TV-u u popularnom šou programu: Nije išla u školu, bila je domaćica i čuvala decu, ima 80 godina i peva božanstveno.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

Ona je otrkrila i da joj je tokom godina jedino ostalo da se navikne na pisanja medija, ali i da je najviše uvek brinulo kako će njena mama reagovati na to.

- Nemate izbora, ili ćete se nervirati ili ćete se navići. Ono što je poražavajuće jeste da imate jedan naslov, a ispod toga je tekst koji nema veze sa naslovom. Postoje ljudi koji čitaju to i menjaju mišljenje o vama. Bilo je naslova i da sam poginula, zvali smo brže-bolje moju mamu, da joj se javimo - otkrila je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.