PROREKLA TAČAN DATUM RAZVODA TOŠIĆA I KARLEUŠE: Jedna žena je UPOZORILA Jelenu, a onda se desilo OVO
Foto: Marina Lopičić

au, čoveče!

PROREKLA TAČAN DATUM RAZVODA TOŠIĆA I KARLEUŠE: Jedna žena je UPOZORILA Jelenu, a onda se desilo OVO

Malo ko se seća ovoga!

Objavljeno:

Pre par meseci pojavila se vest da se poznati par Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka, kada je pevačica sve objavila na svom Instagram profilu.

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porpdice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

1 / 4 Foto: Printscreen

Podsetimo, svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 14 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Duško i Jelena imaju i još jednu ćerku, mlađu, Niku.

Duško Tošić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Astro tumač Vesna Rivas otvorila je karte za poznati par pre skoro godinu dana pred kamerama portala Srbija Danas i po svemu sudeći, pogodila je da će ovaj period za Jelenu i Duška biti turbulentan.

- Jelena od 15. juna ulazi u sudbinski period i to će trajati do jula 2022. godine. To znači, prvenstveno, raščišćavanje na emotivnom planu. Postoje teme koje su gurali pod tepih ona i Duško, koje će isplivati u prvi plan - pričala je tada Vesna i dodala šta predstavlja ovaj period za oba bračna partnera:

1 / 5 Foto: Ana Paunković

- Kada jedno od partnera uđe u tu sudbinsku godinu u tom raščišćavanju se dešava ili da pukne brak ili da ispričaju jedno drugom sve i oproste ili prihvate stvari koje treba da prihvate i ostanu još jači. Oni su prošli prvu devetku, oni će naći rešenje za svoje probleme i problemčiće. Jelena ima izuzetno jak kod. To je kod žene koja se bavi javnom scenom. Ima svoj brend. Prosto, to je njoj dato tako od Boga. Nju zezaju emocije. Čim zablesavi to može da je košta karijere - naglašavala je tada Rivasova za Srbija Danas.

Vesna Rivas
foto: TV PINK PRINTSCREEN

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.