MA DA LI JE OVO MOGUĆE? Niste imali pojma koliko DUŠAN VLAHOVIĆ IMA GODINA, sada je jasno
Foto: Printscreen/Instagram/433

istina

MA DA LI JE OVO MOGUĆE? Niste imali pojma koliko DUŠAN VLAHOVIĆ IMA GODINA, sada je jasno

Vlahović je prvi profesionalni ugovor potpisao sa 15 godina, a ušao je u istoriju kluba kao najmlađi debitant, najmlađi igrač u „večitom derbiju“, te najmlađi strelac u istoriji Partizana

Objavljeno:

Dušan Vlahović je srpski profesionalni fudbaler koji trenutno igra za reprezentaciju Srbije.

Prve fudbalske korake Dušan je napravio u Školi fudbala Altina iz Zemuna. Nakon toga je kratko bio igrač OFK Beograd, a potom je postao deo omladinskog pogona Partizana. Vlahović je prvi profesionalni ugovor potpisao sa 15 godina, a ušao je u istoriju kluba kao najmlađi debitant, najmlađi igrač u „večitom derbiju“, te najmlađi strelac u istoriji Partizana. Sa „Crno-belima“ je osvojio Prvenstvo Srbije i dve titule Kupa Srbije. U junu 2017. godine je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Fjorentinom. Debitovao je 25. septembra 2018. godine. Pomogao je mlađem timu da osvoji Kup Primavera, a od tada sa prvim timom beleži sjajne rezultate. Sezonu 2020/21 je završio sa 21 postignutim golom, te nagradom za najboljeg mladog igrača italijanskog šampionata.

1 / 4 Foto: Starsport©

svojim intervjuima ne propušta priliku da kaže kako su mu veliku podršku u karijeri oduvek pružali roditelji i mlađa sestra Anđela. Zato i ne čudi što je odlazak u Italiju sa samo 18 godina za njega bio velika promena.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Biografija.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.