NIKAD VIĐENA GOLIŠAVA FOTOGRAFIJA ZLATE PETROVIĆ USIJALA MREŽE: Mnogi ne mogu da veruju DA JE OVO ONA, ŠOK ZA SVE
Zlata Petrović, Foto: DRAGAN KADIĆ

DA LI MOŽETE DA JE PREPOZNATE

NIKAD VIĐENA GOLIŠAVA FOTOGRAFIJA ZLATE PETROVIĆ USIJALA MREŽE: Mnogi ne mogu da veruju DA JE OVO ONA, ŠOK ZA SVE

Zlata je kao mlada je bila mamac za muškarce, svi su padali na njenu lepotu, kad je krupnim očima zavela sve oko sebe.

Objavljeno: 14:14h

Pevačica Zlata Petrović ponosno gazi šestu deceniju života, a mladolikost je i dalje krasi.

Ništa drugačije nije nego što je bilo pre nekoliko decenija kada je pozirala u beloj haljini, a pomenuta fotografija je isplivala na Instagram stranici koja neguje uspomene poznatih.

Zlata na pomenutoj fotografiji ima natapiranu kosu riđe boje kao i haljinu bele boje, a mnogi kometarišu da se pevačica nije mnogo promenila, ali da joj je frizura pravi hit. Međutim, frizura nije jedina koja privlači pažnju. Zlata je u provokativnoj pozi pokazala i najjači atribut, a to su grudi.

Ova golišava fotka je u to vreme izazvala pravi haos!

Zlata Petrović
foto: Prinstcreen/Pink

Kao mlada je bila mamac za muškarce, svi su padali na njenu lepotu, kad je krupnim očima zavela sve oko sebe. Iza sebi ima četiri braka, a danas je slobodna.

Podsetimo, Zlata Petorović se u mladosti zabravljala i sa Sašom Popovićem.

Zlata Petrović se baš iznervirala kad je čula da se njen bivši dečko Saša Popović, sa kojim je bila dve godine u vezi, naljutio na Nedu Ukraden što ga je spominjala u svojoj knjizi.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/estranimuzickivremeplov

Ne može da veruje da se on toliko potresao što ga je Neda nazvala ženskarošem i što je otkrila da je sa njom hteo brak i bebu!

- Lepo je to Neda opisala, oko Saleta su stalno bile neke devojke i teško ga je bilo ukrotiti. Žena ga je odbila za brak, pa šta, i ja sam ga odbila kad me je prosio! Nema tu šta sada on da se ljuti, da joj zamera i da demantuje po novinama. Razumem, oženjen je, ima ženu i divnu ćerku i sada mu ne trebaju te priče iz prošlosti, ništa ružno nije radio da bi sakrio, ali nije bio ni svetac da se razumemo!

Zlata Petrović
foto: Dragan Kadić

- Knjiga je u prodaji, ne može da je stopira, može samo da je kupi i ostavi za uspomenu. Svako ko kaže da ne zna sa kim je Sale bio i koga je sve jurio kao momak taj laže! Zna se dobro za čijom je on suknjom sve jurio i koga je prosio, ali to nije sramota. Glupo mi je ovo što sada radi - rekla je Zlata za Star.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.