ZLATA JE BILA INTIMNA SA OVIM SRPSKIM MOĆNIKOM, a sada je OPLELA po njemu: OBE su ga odbile ZA BRAK
Foto: DRAGAN KADIĆ

SKANDAL

ZLATA JE BILA INTIMNA SA OVIM SRPSKIM MOĆNIKOM, a sada je OPLELA po njemu: OBE su ga odbile ZA BRAK

Zna se dobro za čijom je on suknjom sve jurio i koga je prosio, ali to nije sramota. Glupo mi je ovo što sada radi - rekla je Zlata

Objavljeno:

Zlata Petrović se baš iznervirala kad je čula da se njen bivši dečko Saša Popović, sa kojim je bila dve godine u vezi, naljutio na Nedu Ukraden što ga je spominjala u svojoj knjizi.

Ne može da veruje da se on toliko potresao što ga je Neda nazvala ženskarošem i što je otkrila da je sa njom hteo brak i bebu!

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

- Lepo je to Neda opisala, oko Saleta su stalno bile neke devojke i teško ga je bilo ukrotiti. Žena ga je odbila za brak, pa šta, i ja sam ga odbila kad me je prosio! Nema tu šta sada on da se ljuti, da joj zamera i da demantuje po novinama. Razumem, oženjen je, ima ženu i divnu ćerku i sada mu ne trebaju te priče iz prošlosti, ništa ružno nije radio da bi sakrio, ali nije bio ni svetac da se razumemo!

- Knjiga je u prodaji, ne može da je stopira, može samo da je kupi i ostavi za uspomenu. Svako ko kaže da ne zna sa kim je Sale bio i koga je sve jurio kao momak taj laže! Zna se dobro za čijom je on suknjom sve jurio i koga je prosio, ali to nije sramota. Glupo mi je ovo što sada radi - rekla je Zlata za Star.

Ona je otkrila i da bi i ona takođe u svojoj knjizi ispričala sve pikanterije iz dvogodišnje veze sa Popovićem, ali da još nema nameru da piše autobiografiju.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.