MARIJA VELJKOVIĆ PROGOVORILA O TEŠKIM TRENUCIMA: Kad sam donela ODLUKU, moji roditelji su se UHVATILI ZA GLAVU!
Marija Veljković, Foto: © ATA Images

otvorila dušu

MARIJA VELJKOVIĆ PROGOVORILA O TEŠKIM TRENUCIMA: Kad sam donela ODLUKU, moji roditelji su se UHVATILI ZA GLAVU!

Marija se osvrnula i na svoj odnos s decom i priznala da joj nije bilo lako da prihvati da njen sin želi da se bavi glumom.

Objavljeno:

Voditeljka Marija Veljković imala je turbulentnu godinu, a ni prošla joj nije bila dobra, te je sada priznala kako će pamtiti ovaj period.

Naima, ona se sada osvrnula na to, na svoju vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, ali i na odnos sa decom i činjenicom da se osamostaljuju i biraju svoj put

Marija je najpre progovorila tome kako će pamtiti ovu 2022. godinu i koliko ju je promenila.

Marija Veljković
foto: Printscreen

- Ja bih rekla da me je više promenila prošla godina, a ova je samo nastavila tu transformaciju - rekla je glumica i otkrila da joj veza sa Rastkom Jankovićem prija i da je srećna što su se našli:

- Jeste, lepo je kad se dve duše nađu - rekla je voditeljka i dodala, da joj ponekad ipak zasmetaju medijski natpisi o njihovoj vezi:

- Da, imale smo predrazgovor. Izađe često nešto što nije istina, ali sam izabrala da se ne oglašavam- rekla je Marija za Informer, a onda i opisala vezu poznatim glumcem:

Marija Veljković, Rastko Janković
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- I Rastko i ja se bavimo javnim poslom i tu jedno drugo podržavamo, smirujemo, dajemo jedno drugom vetar u leđa- istakla je voditeljka.

Marija se osvrnula i na svoj odnos s decom i priznala da joj nije bilo lako da prihvati da njen sin želi da se bavi glumom.

- Deca su mi svesna da sam javna ličnost. Moj sin je krenuo mojim stopama negde, počeo je da se bavi glumom i ja sam ga pustila. Na moju nesreću, svidelo mu se. Nisam mu davala savet, sve što se tiče glume pustila sam da nauči u školi. Drugačije je kada je neko pedagog, a drugačije kada je neko blizak - rekla je voditekjka, pa otkrila kako su njeni roditelji reagovali kada je ona odlučila da bude glumica.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

- Kada sam ja počela da se bavim ovim poslom, moj tata koji je lekar i mama koja je inženjer hemije su se hvatali za glavu, njima je to bio potpuni šok, a ja sam morala da se izborim. Ja sam svom detetu pustila da odluči šta želi i on se sada na setu na Staroj Planini smrzava. On je taj koji će odlučiti da li želi da bude pravnik, ekonomista ili šta već - završila je Marija Veljković.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.