SPECIJALITETI RUSIJE U KUHINJI "MAJKE I SNAJKE": Blini s pavlakom i slaninom po recepturi vrhunskog kuvara
Foto: Promo

JEDVA ČEKAMO

SPECIJALITETI RUSIJE U KUHINJI "MAJKE I SNAJKE": Blini s pavlakom i slaninom po recepturi vrhunskog kuvara

Porodica Galić je više nego spremna da pokaže svoje kulinarske majstorije

Objavljeno:

Porodica Galić iz Beograda u današnjoj epizodi emisije "Majke i snajke" pripremaće blini s pavlakom i slaninom, poznati specijalitet ruske kuhinje.

Majka Sandra je po zanimanju ekonomista. Slobodno vreme koristi za šetnju, putovanja, odlazak na koncerte, izložbe i promocije knjiga. Često eksperimentiše u kuhinji, spremajući stara jela na nove načine. Zaljubljenik je u jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a veoma su ukusni. Omiljeno jelo su joj sarmice od zelja, a omiljeni slatkiš tiramisu.

Majke i snajke
foto: Promo

Sin Mladen je veoma aktivan, obožava košarku i često vozi bicikl. Zdravo se hrani, omiljeno jelo mu je riba, kao i sve vrste voća i povrća, a pored toga ima i veliku želju da proširi svoje kulinarsko znanje. Snajka Željka je studentkinja učiteljskog fakulteta, često provodi vreme sa prijateljima, najviše voli da crta i kuva.

Majke i snajke
foto: Promo

Porodica Galić je više nego spremna da pokaže svoje kulinarske majstorije, a kako su se majka i snajka snašle u pripremi jela iz Rusije, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.