SKIDAO SE U GRANDU, KARLEUŠU ODUŠEVIO! Nudili mu da bude ŽIGOLO... a EVO gde je danas i šta radi Žarko
Žarko Madžić, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

zanimljivo

SKIDAO SE U GRANDU, KARLEUŠU ODUŠEVIO! Nudili mu da bude ŽIGOLO... a EVO gde je danas i šta radi Žarko

Učesnik Zvezda Granda Žarko Madžić kaže da je na sceni skidao garderobu sa sebe, ne da bi pokazao svoje mišićavo telo, već zato što nije imao novca.

Objavljeno:

Žarko Madžić učestvovao je u Zvezdama Granda, a najveću pažnju skrenuo je na sebe nastupima u kojima se skidao na sceni, ali je upamćen i po intimnom skandalu. Iako je pokazao talenat za pevanje, mnogi smatraju da je na drugi način želeo da skrene pažnju na sebe, kao i da pokaže rezultate truda u teretani.

"Ja sam klasičan primer da garderoba baš i nije toliko skupa, pošto sam se ja skinuo, jer nisam imao novca. Ljudi misle da sam se skinuo da bih pokazao mišiće, to nije tačno. Zapravo, radi se o tome da nisam imao novca", kaže Žarko. Otkrio je i da je dobijao nepristojne ponude da se skida privatno, odnosno da bude žigolo.

1 / 7 Foto: Espreso

"Nudili su mi da se skidam privatno, jedan na jedan. Nudili su mi da radim kao žigolo sa propratnim stvarima. Nisam to hteo, ne zato to sam ja moralan, nego mislim da je to bilo iz straha. Plašim se da bi mi se to sve osladilo, veliki novac i sve to, ali mislim da je realnost potpuno drugačija", poručio je učesnik Zvezda Granda.

"Radio sam svašta i sve sam to i hteo da prođem, jer sam želeo da osetim koliko je zapravo teško zaraditi novac kojem svi težimo. Radio sam kao najteži fizikalac, radio sam na buvljaku, selidbe, kao i obezbeđenje. Sve to bilo mi je veoma zanimljivo, ali i konstruktivno za mene, na kraju krajeva", zaključio je Madžić.

Bonus video:

04:37

SPOPADAJU ME I MUŠKARCI I ŽENE! Veliko priznanje popularnog pevača: Svi odlepljuju na OVU STVAR na njegovom telu

(Espreso/Grand Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.