POLICAJCI SU JE OVAKO TRETIRALI: Naša pevačica PROSTITUTKA otkrila šta se desilo posle HAPŠENJA, OVO SU DETALJI
Foto: Igor Živković

au, čoveče!

POLICAJCI SU JE OVAKO TRETIRALI: Naša pevačica PROSTITUTKA otkrila šta se desilo posle HAPŠENJA, OVO SU DETALJI

Bila je iskrena!

Objavljeno: 14:42h

Pisali smo već da je kontroverzna transrodna pevačica Elektra Elit rešila je da obraduje svoje verne fanove i snimi specijalan novogodišnji program.

- To sam ostala dužna nekim ljudima, radim to em za sebe, em za moje fanove koje nisam ispoštovala prošli put. Što se tiče prošlog koncerta, a onda sam ovo uradila o svom trošku da bude sve kako treba. Znate da ja imam puno pratilaca ovih legalnih i puno onih nelegalnih koji me gledaju pred spavanje... Tako da sam odlučila da napravim nešto jako dobro i nešto malo drugačije - počela je ona za Pink i otkrila koliko je koštala investicija:

- Pa skupa je, skupa je. Na primer, ova investicija je koštala kao tri spota.

1 / 3 Foto: Igor Živković

Otkrila je kako su se policajci ophodili prema njoj nakon hapšenja.

- Jako fino. Oni mene svi znaju, ali moraju da izvršavaju svoju obavezu. To sada što su pare legle na moj račun i što se oni bore sad za te pare, sud će to odlučiti. Ja pare neću nikome da vraćam. To nije bilo sedam dana, ja sam puštena posle 48 sati, ali nisam imala mogućnost jer mi je bio oduzet telefon, znači iako je bio zaključan, blombiran da bi oni mogli da ga kontorolišu, ja sam to zabranila preko advokata, ja sam kasnije primetila da su oni to uradili i da su mi proveravali poruke - rekla je ona.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.