MAZILA SE SA ZMIJOM I PIJANA NAPRAVILA HAOS: Barbara Bobak ovo želi ZAUVEK DA ZABORAVI, Espreso došao do ISTINE
Barbara, Foto: Privatna arhiva

ekskluzivnI INTERVJU

MAZILA SE SA ZMIJOM I PIJANA NAPRAVILA HAOS: Barbara Bobak ovo želi ZAUVEK DA ZABORAVI, Espreso došao do ISTINE

Pevačica je za naš portal otkrila sve o novoj pesmi, zmiji koja joj je pravila društvo, ali se dotakla i fizičkog izgleda i onoga što ne voli na sebi.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Jedna od najtraženijih domaćih pevačica, Barbara Bobak, snimila je spot za svoj novi singl pod zanimljivim naslovom "Zmija", a ekipa Espreso portala bila je na licu mesta da vidi i čuje šta to Barbara novo sprema.

Pevačica nas je dočekala u zanimljivom stajlingu, a imala je i drugačiju frizuru od crne kose na koju smo navikli. Naime, ona je sada dodala i plave pramenove. Ono što mnogi primećuju jeste činjenica da Barbara izgleda nikada bolje i da je na odličnom putu da se pozicionira u sam vrh estradne scene.

Njena nova pesma, kao što smo već rekli, se zove "Zmija", a nas je zanimalo zašto baš to ime, kao i da li ljudi imaju neke predrasude o samoj pevačici.

Barbara Bobak
foto: Privatna arhiva

"Zato što smo svi bar jednom u životu imali tu nesreću da u isti primimo jednu zmiju. U očima mnogih ja odajem utisak kao da sam zmija, ali sam apsolutna suprotnost od toga. Smatram da nisam nikada ni prema kome ispala zmija i generalno ološ od čoveka, mnogo više su prema meni. Imaju i te kako. Najcesce su da sam zla i umisljena, ali neka misle, ne mogu da ugodim svima i da ti pravo kazem ni ne dotiče me nešto preterano", počela je pevačica za naš portal pa otkrila više detalja o pesmi i spotu:

"Pesmu je pisao Mersed Hadžić, moj menadžer i producent, aranžman i muziku su radili Jovan Stefanovic i Aca Živanović. Ne mogu ništa da otkrijem više sem činjenice da je još više truda uloženo nego u prethodne tri i takvim tempom zelim i da nastavim. Pesma je drugačija u odnosu na prethodne, ali je veoma zanimljiva i emotivna. Spot je ludilo mozga i brojim dane do 25. decembra kad će da izađe".

Barbara Bobak
foto: Privatna arhiva

Barbari je u spotu najbolja prijateljica zmija, a nas je zanimalo kako je snimati sa ovim reptilom.

"Nikada se nisam susrela sa zmijom, sem u zoološkom vrtu, ali ja se uglavnom ne plašim novih i nepoznatih stvari i iskustava, volim sve životinje i nemam predrasude. Bila je izuzetno mirna, graciozna, u neku ruku me je na trenutke hipnotisala. Zaista divno iskustvo", otkrila je Barbara za Espreso.

Mlada pevačica se prisetila svog najvećeg blama.

"Zbog toga što sam pijana majci od jednog od najboljih prijatelja rekla da izgleda kao "najskuplja ruska ku*va". U mojoj glavi je u tom momentu to bio kompliment, žena je odreagovala super, ali zaista mega blam, ne mogu u oči da je pogledam", rekla je kroz smeh pevačica, pa otkrila da li je zadovoljna svojim izgledom:

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

"U ovom trenutku sam zadovoljna svojim izgledom jer mnogo treniram i zaista pazim šta jedem i generalno na svoje navike, ali bih volela recimo da imam definisaniji struk, ili da kazem tu neku “peščani sat” građu, ja sam nekako ravna u tom predelu i onda čim malo ne pazim i krenem da se gojim izgledam kao bure. Žene koje se opterećuju muškim mišljenjem i očekivanjima - nek pogledaju prvo od glave preko novčanika i ruke koja je na majkinoj suknji do pete svakom od tih muškaraca. Pravom muškarcu nije bitno da li ti izgledaš kao da si sa modne piste, nego mu je bitno da u tebi ima partnerku koja će da stoji uz njega kroz život i s kojom ce da stvori porodicu jednog dana i podiže decu."

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.