ACA INFORMACIJA NEKADA JE LJUBIO OVU POZNATU VODITELJKU KOJU GLEDATE SVAKI DAN: Vešto su se krili FOTO
Aleksandar Stojanović, Foto: Privatna arhiva

niste znali

ACA INFORMACIJA NEKADA JE LJUBIO OVU POZNATU VODITELJKU KOJU GLEDATE SVAKI DAN: Vešto su se krili FOTO

Zavodnik moćnog glasa

Objavljeno:

Komentatori su važan „sastojak“ svih sportskih manifestacija koje pratimo preko malih ekrana.

Često su i sami meta komentara jer gledaoce umeju da iznerviraju, toliko da zbog njih ponekad isključuju ton ili potraže daljinski da prebace kanal. Sećamo se Mladena Delića, Duška Koraća, Milojka Pantića i njihovih ushićenja, a u današnje vreme jedan od najprepoznatljivijih glasova koje slušamo na utakmicama pripada Aleksandru Stojanoviću.

Aleksandar Stojanović
foto: Printscreen

Čuveni Aca Informacija svakodnevno se uključuje iz Katara, u koji su ovih dana uprte oči celog sveta. Rođen je u Beogradu, a karijeru je počeo tokom studentskih dana, 1993. godine, u programu Radio Indeksa. Iako je diplomirao ekonomiju, sportski prenosi bili su veći izazov, a očigledno i veća ljubav. Kako piše Vikipedija, pisao je za časopis Tempo, da bi se kasnije obreo na BK televiziji, gde je radio prenose Premijer lige i zaradio prvi medijski nadimak – Aca Englez.

Drugi nadimak, poznatiji, dobio je jer je pažnju gledalaca skretao statističkim podacima i informacijama o igračima tokom utakmice. Tu je, naravno, i njegova specifična frizura, sa loknicama u prvom planu.

Mnoge Acine izjave rado se citiraju po internetu i predmet su pošalica.

Sportskoj redakciji Radio-televizije Srbije pridružio se 2006. godine. Imao je autorske emisije, ali i kratak izlet u zabavni program 2018, kada je sa koleginicama Draganom Kosjerinom i Kristinom Radenković vodio Beoviziju.

Iako je javna ličnost, o Acinom privatnom životu ne zna se gotovo ništa. Doduše, šuškalo se da je davnih dana, dok su oboje radili na BK televiziji, bio u vezi sa Natašom Miljković, ali su to vešto krili od javnosti.

Aleksandar Stojanović
foto: Printscreen

Budući da ga je lepa voditeljka jednom prilikom pozvala u svoju emisiju, verujemo da su ostali u dobrim odnosima.

Bonus video:

01:02

AMERIKANCI SU BILI SPREMNI DA PODRŽAVAJU DODIKA 50 GODINA? Stručnjaci obrazložili plan za nezavisnost Republike Srpske!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.