BIO JE PRVOKLASAN FRAJER: Pogledajte Piksija iz MLAĐIH DANA, nije čudo što je Snežana pala na njega FOTO
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

šmeker

BIO JE PRVOKLASAN FRAJER: Pogledajte Piksija iz MLAĐIH DANA, nije čudo što je Snežana pala na njega FOTO

Supruga Dragana Stojkovića Piksija u Kataru je i bodri srpskog selektora

Objavljeno:

Već nedelju dana sa porodičnim prijateljima supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana, boravi u Kataru i iz lože posmatra utakmice domaće reprezentacije na čijem je čelu njen muž.

Snežana je oduvek bila najveća Piksijeva podrška, gde god se u svetu nalazio pratila ga je u stopu, odgajajući pritom u skladu sa tradicionalnim vrednostima decu Anju, Marka i Andreu i izvodeći ih na pravi put.

1 / 10 Foto: Starsport©

Zahvalan je selektor naše fudbaleske reprezentacije na svemu što je supruga učinila za njega, najpre zbog brojnih odricanja koje je načinila zarad njegove karijere, a imajući to u vidu kada je došlo vreme da se kao igrač oprosti od fudbala sa lakoćom je to uradio, znajući šta ga kod kuće čeka.

Jedna fotografija iz perioda kada je odlučio da se penzioniše svedoči tome koliko je Piksi bio relaksiran, nimalo tužan, niti nostalgičan, naprotiv vrlo znatiželjan i spreman za nove izazove.

Zlatna lopta FSS, Dragan Stojković Piksi, Snežana Stojković
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Naime, slika na kojoj je voditelj Voja Nedeljković u prvom planu pokraj selektora, nastala je 2001. godine prilikom zajedničkog letovanja i boravka na brodu. Te godine Stojković je dao zvanično saopštenje da prestaje sa igrom i da želi da se posveti porodici.

Supruga Dragana Stojkovića Piksija ovu vest godinama je priželjkivala i nažalost ogromnog broja Stojkovićevih navijača pomenuta želja joj se ostvarila.

Pitali su se mnogi da li je Stojković bar još koju godinu mogao da igra i ako je suditi po slici nastaloj pre 21 godinu sigurno je da bi mogao.

Zgodan, mlad ,u punoj snazi željan pobede ipak odluka je pala i nije se moglo nazad, ali zato se on fokusirao na trenersku karijeru u čemu je jednako dobar.

Piksi predvodi naše momke u Kataru, što je jedan od razloga zbog kojeg se svi nadaju odličnim rezultatima.

Bonus video:

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.