SADA JE JASNO ZAŠTO SVI GUBE GLAVU KAD VIDE PIKSIJEVU ŽENU: Telo od MILION DOLARA, a već je BAKA (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SKUPO!

SADA JE JASNO ZAŠTO SVI GUBE GLAVU KAD VIDE PIKSIJEVU ŽENU: Telo od MILION DOLARA, a već je BAKA (FOTO)

Prelpo lice i besprekorno izvajano telo

Objavljeno: 11:59h

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović, sinoć su obeležili porodičnu slavu Aranđelovdan, a veliki broj poznatih došao je u njihovu kuću u srpskoj prestonici ovim povodom.

Među prvima gositima stigli su nekadašnji vlasnik "Granda" Saša Popović i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović. Pevačica Aleksandra Prijović je došla sa naslednikom Aleksandrom, a supruga nekadašnjeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković, ponela je izazovnu, ljubičastu toaletu za ovu priliku.

Osmeh od milion dolara i besprekorno izvajano telo, daju Snežani izgled devojčice, a niko ne bi ni pomislio da je reč o ženi, koja je već baka dveju devojčica.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Piksi i Snežana venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda.

Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

Iako se nisu razvodili, brak im jeste bio turbulentan i pun trzavica, a to čak nikada nisu ni krili od javnosti. Snežana je to veoma lepo objasnila kada je nedavno dala intervju za "Story".

1 / 4 Foto: Printscreen/Arenasport 1

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.