OVA MISICA JE BIVŠA DEVOJKA ANDRIJE MILOŠEVIĆA: Ludo su se voleli, bio joj je prvi dečko FOTO
Andrija Milošević, Foto: Dragana Udovičić

NISTE ZNALI

OVA MISICA JE BIVŠA DEVOJKA ANDRIJE MILOŠEVIĆA: Ludo su se voleli, bio joj je prvi dečko FOTO

Devojka Andrije Miloševića bila je ova poznata misica

Objavljeno:

Glumac Andrija Milošević već niz godina uživa u skladnoj zajednici sa koleginicom Aleksandrom Tomić, sa kojom je nedavno dobio sina, pa je logično što se malo ko seća njegovih bivših ljubavi.

A do jedne mu je baš bilo stalo. Reč je o nekadašnjoj misici Ani Šain, sa kojom se zabavljao godinu i po dana. Upoznali su se 2005, u vreme kad je bio zvezda serije „Mješoviti brak“, o čemu je jednom prilikom ispričao:

‒ Sreli smo se slučajno, kao što obično biva. U klubu Koling organizovana je proslava na koju smo oboje pozvani. Stigao sam veoma kasno, malo je falilo da ne dođem, a ona je već bila tamo. Svidela mi se na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. Tako je sve počelo.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/andrijamilosevic_official

Na pitanje čime ga je osvojila devet godina mlađa Ana odgovorio je:

‒ Pre svega pogledom, a kada sam je bolje upoznao, oduševila me je iskrenošću i plemenitošću. O lepoti da ne govorim. Ana je zaista predivna devojka.

Andrija nije imao predrasude ni prema činjenici da je njegova draga učestvovala na izboru za Miss.

‒ Te devojke samo pokušavaju da nađu svoje mesto pod suncem, a da bi uspele, moraju da budu ambiciozne i inteligentne. Kada se Ana prijavila na izbor za najlepšu devojku Srbije, između ostalog, cilj joj je bio da dobije stipendiju koja će joj omogućiti da upiše fakultet ‒ i to joj je pošlo za rukom. Podržavam sve njene odluke. Ako je ona srećna, i ja sam.

ana šain
foto: Printscreen Instagram

Devojka Andrije Miloševića pre njega nije imala vezu

‒ Dve nedelje smo se družili pre nego što smo otpočeli vezu. Pre Andrije nikada nisam imala dečka, pa su se drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i kako bi bilo krajnje vreme da nađem nekog. Posle upoznavanja, Andrija i ja ostali smo u kontaktu, želela sam da se družimo, a o vezi nisam ni razmišljala. Jer, o glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uverila se u suprotno ‒ ispričala je u jednom intervjuu Ana, koja se zahvaljujući atraktivnom izgledu neko vreme bavila i manekenstvom.

Posle kraha ljubavi s Andrijom, krenula je iznova.

‒ Već nekoliko godina radim u jednom javnom preduzeću. U međuvremenu sam se udala i sada se prezivam Živković. Imam i ćerku Laru. Modom se bavim koliko mi vreme dozvoljava, uglavnom zbog ljubavi prema tom poslom ‒ kazala je nekadašnja miss šarma.

Bonus video:

00:21

Andrija Milošević na najavi koncerta Beogradskog sindikata

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.