POZNATI MUŠKARAC ZBOG NJE SEKAO VENE, OD MUŽA SE RAZVELA Devojčica sa fotke postala je NAJVATRENIJA pevačica
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Printscreen

nekad i sad

POZNATI MUŠKARAC ZBOG NJE SEKAO VENE, OD MUŽA SE RAZVELA Devojčica sa fotke postala je NAJVATRENIJA pevačica

Popularna pevačica otkako se pojavila na našoj javnoj sceni važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih dama, a taj epitet nosi i danas

Objavljeno:

Na stasu bi mogle da joj pozavide i tinejdžerke, a ona svoje telo u 43. godini pokazuje, te ne čudi što jači pol ne može da joj odoli.

Ona je na društvenim mrežama veoma aktivna, a nedavno je podelila fotografiju iz detinjstva. U pitanju je Ivana Stamenković Sindi, najpoznatija kao članica grupe Models.

Sindi je pozirala sa roditeljima, a mnogi nisu ni naslutili da je devojčica sa slike upravo ona.

Sindi, Models, Ivana Stamenković Sindi, Ivana Stamenković
foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, kada je na poslovnom planu sve bilo na zadovoljavajućem nivou, Ivana je poželela da se ostvari u ulozi majke.

Zaljubila se, a potom i suprugu podarila ćerku. Međutim, taj brak je bio izuzetno komplikovan, te su se brzo i razišli.

- Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom – ispričala je nekadašnja članica grupe Models.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/sindi_models

Inače, pored toga što je žarila i palila u grupi, šukalo se da su zbog Sindi muškarci sekli vene. Uroš Ćertić pre pet godina navodno je pokušao je da se ubije nakon što ga je Sindi isterala iz stana. Bivša modelsica s kojom je neko vreme bio u vezi navodno nije više mogla da trpi njegove ispade, probleme s narkoticima i alkoholom, koje je konstantno imao.

Bonus video:

01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.