LJILJANA JAKŠIĆ JE ĆERKU RODILA U ŠESTOJ DECENIJI: Zbog jedne stvari je PREŽIVELA PAKAO, nije ni SLUTILA OVO
Foto: Youtube

da li ste znali?

LJILJANA JAKŠIĆ JE ĆERKU RODILA U ŠESTOJ DECENIJI: Zbog jedne stvari je PREŽIVELA PAKAO, nije ni SLUTILA OVO

Kako se njena mezimica sa tim nosi, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno otkrila sve

Objavljeno:

Glumica Ljiljana Jakšić rodila je ćerku Dariju u šestoj deceniji. Ona je nedavno progovorila o naslednici koju sama odgaja, a jednom izjavom je još jednom dokazala koliki je heroj.

- To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi. Ja mislim da sam mnogo žena motivisala i drago mi je. I žene u kasnijim godinama mogu da ostave potomstvo. Nije teško biti majka, tu su neke komplikacije koje su svakodnevne. Nije lako izgurati u poslu i druženju, pa tako ni u majčinstvu. Roditelji su tu vispreni i žilavi... Moja ćerka je puna pitanja, ona je znatiželjna da čuje šta sam ja radila u životu. - priča pa nastavlja:

- Voli da me gleda kad radim i bila je otvaranju Skadarlije i tako je ponosna bila što ja baš tu radim. Mnogo je lepo to, ne doživljavam to kao nešto teško. Ja pokušavam da nađem načine da plivam u svemu tome. Bitna je ljubav. Iz silne ljubavi i želje sam ja i postala majka i ljubav je ključna reč u našim životima - rekla je Ljiljana i dodala da joj nimalo ne predstavlja teret to što je samohrana majka.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

- Mnogo je ljudi koji mi čestitaju na hrabrosti. Meni je to čudno, mislim da bi se svaka majka u mojoj situaciji tako ponašala. Pored mene korača jedno divno mlado biće, koje ja usmeravam u životu. Pune smo priče i radosti, sve je to velika životna radost. Ona je izrazila želju da bude advokat. Počela je da svira violinu, ali ona će biti advokat - zaključuje Ljiljana.

Ljiljana Jakšić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pre godinu dana ćerka Ljiljane Jakšić Salvete krenula je u školu. Ponosna mama tom prilikom dopratila ju je do školskog dvorišta i u razred ispratila sa suzama radosnicama,ni ne sluteći da će se upravo na tom mestu njena mezimica susresti sa prvim problemima.

Naime, ćerka Ljiljane Jakšić Salvete, Darija Jakšić svakodnevno se susreće s uvredama vršnjaka, a sve zbog glumičinih godina. Da podsetimo Salveta je Dariju rodila u 52 godini, što znači da sada ima 60 taman koliko nečija baka, što njeni drugari u školi vide kao razlog za podsmeh.

1 / 2 Foto: Youtube

Kako se njena mezimica sa tim nosi, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno kazala:

– Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: „To je moja mama!“ – ispričala je ona za medije.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.