NAKON RAZVODA ISPLIVALA PROŠLOST DANIJELE DIMITROVSKE: Ono što ćete videti NEĆE vas ostaviti RAVNODUŠNIM
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

ko bi rekao?

NAKON RAZVODA ISPLIVALA PROŠLOST DANIJELE DIMITROVSKE: Ono što ćete videti NEĆE vas ostaviti RAVNODUŠNIM

Svoju profesionalnu karijeru kao model je započela 2004. godine, a ovo su svi detalji o njoj

Objavljeno:

Danijela Dimitrovska je srpski model. Karijeru je započela pobedom na takmičenju Izbor za Elitovo lice u Srbiji 2004. godine.

Rođena je 22. aprila 1987. u Požarevcu. Svoju profesionalnu karijeru kao model je započela 2004. godine, sa šesnaest godina

Godine 2011. je osnovala svoju agenciju za modelovanje, Models Inc, zajedno sa koleginicom Marijom Vujović i agentom Mirjanom Udovičić. Od 2012. godine organizuje takmičenja Izbor za Elitovo lice u Srbiji i Crnoj Gori.

Danijela je visoka 178 cm.

Danijela Dimitrovska
foto: Instagram printscreen

Manekenka Danijela Dimitrovska i poznati voditelj Ognjen Amidžić su se upoznali 2009. godine, na snimanju Amidžićeve autorske emisije.Tada su oboje bili u braku a već naredne godine javno su počeli da se pojavljuju zajedno i da naglašavaju da su u vezi.

- Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne - rekao je jednom prilikom Ognjen.

Ognjen Amidžić
foto: © ATA Images

Ognjen je otkrio i da je bio zaljubljen u Danijelu pre nego što ju je upoznao.

- Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju - istakao je jednom Amidžić i dodao:

- Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje.

Veridba Danijele Dimitrovske tema je dana svih štampanih medija i svih portala, a glavni krivac za to niko drugi je do bivši model, danas vlasnica modeling agencije iliti ex supruga Ognjena Amidžića.

Danijela Dimitrovska
foto: Printscreen Instagram

Naime, nakon razvoda od voditelja, manekenka je dosta korigovala svoje ophođenje u javnosti i gotovo da nema tajni pred pratiocima na "Instagramu".

Sa njima sve detalje iz svog života deli, ajpre kako ona i sin Matija provode vreme, kako se hrane, gde se sve nađu u toku dana, a u jednom momentu, na iznenađenje svih ona je čak objavila i ambijent svoj stambenog prostora, koji je posle razlaza sa Ognjenom korigovala iz korena.

Tako smo videli kadrove Danijeline spavaće sobe, kuhinje, pa i dnevnog boravka, a sada je ona otišla korak dalje.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

Amidžićeva bivša objavila je vest o veridbi i to svojoj, čime je čitavu javnost ostavila u čudu, jer još ni dokumentaciju o razvodu nije sredila.

Zapravo Danijela se poigrala jednom aplikacijom na Tik-Toku koja joj je navodno prognozirala ostvarenje novogodišnjih želja u narednom periodu.

Među odgovorima šta će joj se to obistiniti našao se alkohol, novac čak dva puta i prosidba.

Danijela Dimitrovska, Ognjen Amidžić
foto: Damir Dervišagić

Veridba Danijele Dimitrovske i samu manekenku je iznenadila koja je duhovito prokomentarisala:

- Nisam bila spremna za ovo.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.