A GDE JOJ JE DEČKO? Suzana Mančić slavi, ali njena sreća ipak nije potpuna FOTO
Suzana Mančić, Foto: Print Screen Youtube/Redakcija

rođendan

A GDE JOJ JE DEČKO? Suzana Mančić slavi, ali njena sreća ipak nije potpuna FOTO

Rođendan Suzane Mančić protekao je na neuobičajen način

Objavljeno:

Popularna loto devojka ima veliki razlog za slavlje, a kao žena od stila i poznata kao hedonista, atraktivna voditeljka rešila je da za poseban dan sebe obraduje putovanjem.

Naime, rođendan Suzane Mančić koji je ona proslavila juče, ovog puta nije protekao u toplini porodičnog doma, već se voditeljka odlučila da spakuje kofere i otputuje u "grad svetlosti" što je i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

1 / 11 Foto: Printscreen Instagram/natalija_kunic

Suzana je objavila nekoliko fotografija na "Instagram" profilu iz Pariza i time izazvala salvu pozitivnih reakcija na račun svog izgleda dok hrabro gazi sedmu deceniju života, međutim ni čestitke i lepe želje povodom rođendana Suzane Mančić nisu izostale.

- Da li se sećate filma "Samo ne ti"? Sa Dajanom Kiton i Džek Nikolsonom? Njen san je bio da rođendan proslavi u Parizu u restoranu Grand Colbert …. E, i meni se želja ispunila. Hvala svima na lepim željama - stavila je ona kao opis fotografije otkrivši da je još jednu svoju želju ostvarila.

Opšte je poznato da je još od svojih početaka Suzana važila za veliku zavodnicu, a svojim izgledom ni danas ne prestaje da očarava muški rod te su pripadnici jačeg pola neretko bili spremni na razne pokušaje kako bi pridobili njenu pažnju, međutim srce popularne dame zarobio je pre nekoliko godina grčki bankar Simeon Ocomokos sa kojim uživa u velikoj ljubavi.

Ipak, mnogi su se iznenadili činjenicom da na fotografijama sa ovog putovanja nema njenog emotivnog izabranika koji bi na najlepši mogući način upotpunio rođendan Suzane Mančić.

Bilo kako bilo, ako je sudeći po njenom prepoznatljivom širokom osmehu i veoma dobrom raspoloženju, voditeljka nesumnjivo uživa u putovanju, a nije isključeno ni da će joj se suprug pridružiti i prirediti čaroliju svojoj dragoj.

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.