SAŠA POPOVIĆ POSLE TOLIKO GODINA OTKRIO VELIKU ISTINU O TANJI SAVIĆ: Ovo od njega NISMO očekivali FOTO
Saša Popović, Foto: Printscreen PRVA

ZANIMLJIVO

SAŠA POPOVIĆ POSLE TOLIKO GODINA OTKRIO VELIKU ISTINU O TANJI SAVIĆ: Ovo od njega NISMO očekivali FOTO

Saša Popović se osvrnuo na dugogodišnji uspeh najvećeg muzičkog takmičenja u regionu

Objavljeno: 22:01h

"Zvezde Granda" traju već skoro dve decenije, a publika obožava ovo takmičenje. Saša Popović kaže da nije slutio da će ovaj projekat steći toliku popularnost:

- Za ovih osam godina mnogo toga se promenilo, ali kada su "Zvezde Granda" u pitanju, koje traje već 18 godina, stvari su ostale iste, međutim, niko nije ni slutio da će muzičko takmičenje steći ovoliki uspeh - otkrio je u emisiji "Premijera".

Saša Popović
foto: Nemanja Nikolić

Dosad je na audicijama prošlo 120 000 kandidata, a Popović otkriva da talenat za pevanje nije dovoljan sam po sebi:

- Mi kad posmatramo kandidata, prvo gledamo glas i pevanje. To je nekih 50-60 posto, ali to nije dovoljno. I vi ste svedoci da to danas nije dovoljno, tu sad postoje i stajlinzi, izgled, ponašanje, harizma... Velika je stvar i šta se kome nalazi u glavi i kako se ponaša, kako razmišlja o svemu tome. Mora i da ima neku inteligenciju i psihičku stabilnost, koja je i najveći problem - objasnio je, pa dodao da ne bi mogao da izdvoji najuspešniju "Zvezdu Granda". Ipak, smatra da je Tanja Savić jedna od onih koje su izgradile velike karijere:

1 / 10 Foto: instagram/tanja_savic_private

- Ima ih dosta, zaista, ne bih mogao da kažem ko je najveća zvezda. Ali evo, Tanja Savić iz 2004. godine i dan-danas puni klubove, hale, ima dobre pesme, albume, dosta je tražena. Bane Mojićević je vrhunski pevač, dobar zabavljač, radi posao fantastično, ali ono što je njemu nedostajalo jeste klasičan hit. Da li je sad to naša greška u timu, ne znam, ali kada pitate koji je hit Baneta Mojićevića, ne možete da se setite. Ali kad pomenete Tanju Savić, tu je hitova koliko hoćete! Od "Tako mlada" do "Zlatnika", pa i ovih novijih... Tu je i Darko Filipović iz te generacije, njegova pesma "Ona, ona" se dosta pevala, svi je znaju kad se spomene njegove ime - zaključio je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

06:25

Saša Popović o trudnoj devojci

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.