ZAKOPALI RATNE SEKIRE PA UŽIVAJU U OVOM DANU: Zavirite na slavu Čedomira i Jelene Jovanović (FOTO)
Čedomir i Jelena Jovanović, Foto: Instagram printscreen

lepo

ZAKOPALI RATNE SEKIRE PA UŽIVAJU U OVOM DANU: Zavirite na slavu Čedomira i Jelene Jovanović (FOTO)

Dom Čedomira Jovanovića danas je odisao posebnom energijom

Objavljeno:

Nisu mnogi imali tu čast da posete dom Čedomira Jovanovića. Političar, za kojim su nekada žene ludele, ima veliki krug prijatelja i saradnika, ipak retki su oni koji su imali tu čast da ih on i njegova supruga ugoste.

Sveti Aranđel, krsnu slavu, Čeda i Jelena obeležavaju danas u krugu najmilijih, a ugostili su i po kojeg saradnika i dugogodišnjeg prijatelja.

Čedomir Jovanović, Jelena Savić
foto: Printscreen Instagram

Raskošnu trpezu političar i njegova supruga uz puno ljubavi i strpljena sami su pripremili, a delić onoga što se našlo na slavskom stolu Jovanović je objavio na "Instagramu" pa je javnost mogla da se uveri, kakvim je to đakonijama on poslužio zvanice na dan porodične slave.

Kao pravi domaći Čeda je rano ujutru sa kolačem, žitom i svećom otišao u crkvu, zatim je sa naslednicia i sveštenikom kako dolikuje u domu polomio kolač, a potom poslužio zvanice među kojima su se našle i pojedine javnosti poznate ličnosti.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Političar je sa pratiocima podelio i to na koji način je pripremao slavu što je mnogima bilo daleko interesantnije. Naime, on je objavio fotografije kraj smederevca dok sa Jelenom kuva podvarak sa rečima:

- Ovo će biti najbolji podvrarak.

Dom Čedomira Jovanovića na današnji dan obiluje posebnom energijom, odlična hrana se služi, interesantne porodične priče su takođe na meniju, daleko od onih vezanih sa političke i društvene probleme, a na tacni pored raznih đakonija služi se i divno raspoloženje i ljubav.

Bonus video:

31:05

ZORANOVO UBISTVO REŽIRALA JE DRŽAVA? Čedomir Jovanović na Kurir TV: Vlast je sabotirala suđenje na sve moguće načine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.