VODITELJKA NIJE NI SLUTILA DA ĆE SE UDATI ZA RIJALITI UČESNIKA: Rodila mu je ĆERKICU, ali ljubav nije potrajala
Irina, Foto: RTV Pink printscreen

davno je bilo...

VODITELJKA NIJE NI SLUTILA DA ĆE SE UDATI ZA RIJALITI UČESNIKA: Rodila mu je ĆERKICU, ali ljubav nije potrajala

Ono što verovatno nije ni slutila jeste da će jedan od učesnika postati njen dečko, a kasnije suprug i otac njenog deteta.

Objavljeno:

Irinu Vukotić gledaoci već neko vreme prate u jutarnjem programu „Pink” televizije, ali ona nije tu počela karijeru.

Irina je postala voditeljka pre dve decenije, a publika je najbolje upamtila kao deo postave „Velikog brata”, gde je vodila emisija u sklopu ovog rijalitija.

Međutim, ono što verovatno nije ni slutila jeste da će jedan od učesnika postati njen dečko, a kasnije suprug i otac njenog deteta.

Irina Vukotić
foto: Instagram/irinavukotic

Savo Radović je bio učesnik prve sezone rijalitija koja je emitovana 2006. godine, gde se zadržao nešto više od mesec dana.

veliki brat
foto: Printscreen

Vezu su započeli na Dan zaljubljenih kada su zajednički vodili program u jednom noćnom klubu. Ljubav je cvetala iz dana u dan, a venčali su se u Nemačkoj, na intimnoj ceremoniji.

Savo Radović
foto: Printscreen Veliki brat

– Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Ona mi je rekla da joj se kod mene sviđa to što sam potpuno nepredvidiv i zabavan. Shvatili smo da se super uklapamo. Odlučio sam da se napokon smirim i zaboravim na dosadašnje ludorije – rekao je na početku veze Sava.

Dve godine kasnije dobili su ćerku Iskru, ali ljubav nije potrajala. Irina i Savo su se razveli, a on se povukao iz javnosti. Danas je poznat uglavnom kao njen bivši suprug, našao je novu devojku sa kojom se oženio i dobio dvoje dece.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/sava_radovic23

Savo je danas dobar prijatelj sa Markom Miljkovićem i Lunom Đogani, te neretko na njegovom nalogu na Instagramu možemo videti objave sa njima. Ćerku koju je dobio sa Irinom obožava i neretko provodi vreme sa njom.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.