ZA OVU VODITELJKU PINKA KAŽU DA JE NAJBOLJA RIBA U BRANŠI: Kaže da nije ništa OPERISALA, a izgleda SKROZ DRUGAČIJE
Foto: Printscreen

kakva promena!

ZA OVU VODITELJKU PINKA KAŽU DA JE NAJBOLJA RIBA U BRANŠI: Kaže da nije ništa OPERISALA, a izgleda SKROZ DRUGAČIJE

Kada su voditeljku u februaru 2021. godine pitali da li je imala neku plastičnu operaciju, ona je negirala te navode

Objavljeno:

Ona je danas plavuša za kojom se svi okreću, a preživela je i torturu u prošlosti i sada otvorila dušu o svemu. U pitanju je Bojana Lazić, sada zanosna plavuša.

Naime, poznata voditeljka promenila je lični opis, a priznala je i da je nekada bila misica.

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam - rekla je Bojana u emisiji "Magazin IN".

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

- Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje - rekla je ona.

Inače, kada su voditeljku u februaru 2021. godine pitali da li je imala neku plastičnu operaciju, ona je negirala te navode

Bojana lazić
foto: Privatna arhiva

.- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu - istakla je za jedan portal.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.