MC STOJAN RAZOTKRIVEN: Ima profil na APLIKACIJI ZA ZABAVU NA JEDNU NOĆ, evo kako se nudi ŽENAMA
Foto: Printscreen/ Instagram/ mc_stojan

hit

MC STOJAN RAZOTKRIVEN: Ima profil na APLIKACIJI ZA ZABAVU NA JEDNU NOĆ, evo kako se nudi ŽENAMA

U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd-Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama

Objavljeno:

Reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, neretko ističe da ga karijera više zanima od emotivnog života, te da zbog toga nema vremena za devojke, ali njegov profil na popularnoj dejting aplikaciji Tinder govori drugačije.

Naime, poznate ličnosti najčešće nama običnim smrtnicima ostavljaju utisak da im baš sve ide glatko. Možda su im neke stvari i dostupnije, ali kada je pitanju ljubav i pronalazak srodne duše, i oni se hvataju ukoštac s brojnim izazovima, pa je tako i MC Stojan odlučio da putem interneta pronađe svoju srodnu dušu.

MC Stojan ne govori često o svojoj intimi, te je iz tog razloga njegov ljubavni život pod velom tajne. Više puta je u prošlosti isticao da je okupiran karijerom, a da mu je emotivni život u drugom planu.

U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd-Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

- Žena je kao sena: ako trčiš za njom, izmiče se, ako trčiš pred njom, trči za tobom - napisao je on.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen/MC Stojan

Sada se oglasila devojka koja je otkrila da joj je reper u roku od jednog dana uzvratio takozvano mečovanje.

- Počeli smo da se dopisujemo odmah nakon što smo se zapratili. Rekao mi je da bismo mogli da se vidimo kad sledeći put dođe na nastup u mom gradu. Bilo je svakakvih poruka, i ne toliko pristojnih. Da budem iskrena, to mi se uopšte nije dopalo, pa sam zbog toga i izbegavala viđenje. Prošlo je nekoliko dana od našeg poslednjeg kontakta, a on me je onda iz vedra neba odmečovao iliti otpratio. Nažalost, Tinder funkcioniše na tom principu, da kada nekog otpratiš sa te mreže poruke nestaju i u potpunosti se brišu, a profil te osobe nestaje - kaže devojka.

Inače, kao što se može primetiti iz priloženog, reper ima verifikovan profil, što govori da nije lažnjak u pitanju. Tinder je aplikacija koja pored traženja srodne duše služi korisnicima i za neke opuštenije varijante.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.