EMISIJA "PUSTI BRIGU" NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Pravi šarmeri domaće scene doveli atmosferu do usijanja!
Foto: Promo

odlično

EMISIJA "PUSTI BRIGU" NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Pravi šarmeri domaće scene doveli atmosferu do usijanja!

Objavljeno:

U nedelju od 13 časova na Kurir televiziji očekuje vas nova epizoda zabavne emisije "Pusti brigu" sa Suzanom Petričević.

U ovonedeljnoj zabavnoj porodičnoj emisiji "Pusti brigu" saznaćete kako najlakše da se pripemite za slavu kao domaćin ili gost, a sjajnu atmosferu uz muziku i razgovor prirediće vam pravi šarmeri domaće scene, pevači Željko Samardžić i Ljuba Perućica, kao i roker u duši, večiti nadrealista Sejo Sexon, koji sa bendom "Zabranjeno pušenje" uskoro održava koncert u Beogradu. O seriji Klan Suzana ove nedelje razgovara sa glumicom Milenom Božić, a biće reči i o kuvanju i promašenim i uspešnim ljubavima.

Gosti "Pusti brigu" ove nedelje su i influenserka Marija Đurovski i kuvar i voditelj serijala "Majke i snajke" Radomir Raša Vlačić.

Da li botoks koriste samo žene ili i poneki muškarac, ko je poverovao u priču da Željko Samardžić radi u pošti dok ne peva, koga voli glumica Milena Božić iz serije Klan i kako da se ponašate na slavi, a da se ne obrukate saznajte u novoj epizodi zabavne emisije "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova na Kurir televiziji.

Za dobro raspoloženje kao i svake nedelje pobrinuće se i komičari Kruševac geto i pesnikinja Jasmina Stijović.

Ne propustite emisiju "Pusti brigu" u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.