PLES MAJE VOLK POSTAO HIT NA INTERNETU: Puna energije SKAKUĆE po sali u UNUKOVU čast, BRAVO (VIDEO)
Maja Volk, Foto: Marina Lopičić

VIRALNO

PLES MAJE VOLK POSTAO HIT NA INTERNETU: Puna energije SKAKUĆE po sali u UNUKOVU čast, BRAVO (VIDEO)

Ponosna baka nije krila sreću

Objavljeno: 19:00h

Maja Volk poznata je po svojim stavovima i bliskosti koju neguje sa članovima svoje porodice, te nije krila koliko ju je pre godinu dana pogodila vest o gubitku oca Petra, a sve je podelila na svom Instagramu.

Volk je dugo živela u Australiji, a godinama skreće pažnju svojim javnim istupanjima o zdravom životu, poznato je da je zagovornik sirove hrane, nakon što je prošla težak period sa opakom bolešću, te ima mnogo onih koji je podržavaju i jedva čekaju da čuju šta ima novo da kaže, ali i onih koji se protive.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/majazmaja59

Dramaturškinja ima troje dece, ćerke Teodoru, Milenu i sina Mihajla, dok od ćerke Milene ima unuka Luku.

S obzirom na to da je Maja jako posvećena svojoj porodici, ona nije krila sreću dolaskom Luke na svet, pa je novi član okupirao pažnju svih. Tako je ovog puta, Maja na društvenim mrežama pokazala kako slavi rođendan svog unuka.

- Ovako se slavi unuku rođendan - napisala je ona u opisu urnebesnog videa koji je izazvao lavinu komentara na Instagramu.

Ovo nije prvi put da Maja svojom koreografijom oduševi hiljade pratilaca. Ispod videa su se nizali komentari u kojima su ljudi čestitali rođendan, ali i primetili Majinu neverovatnu energiju i pokrete koji su sve ostalo bacili u senku.

Ona je bila glavna atrakcija na proslavi zahvaljujući svojoj koreografiji, a vi sami bacite pogled i procenite.

Bonus video:

02:35

LEPOTA NIJE SAMO ZA KLINKE! Maja Volk: Predložiću izbor za mis 60+ i učestvovaću ŽENE MOTIVIŠE KAD SE NEKO POZNAT IZBORI SA RAKOM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.