MIŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE" DANAS IMA 47 GODINA: Batalio DASKE koje život znače, EVO kako izgleda i čime se bavi
Žikina dinastija, Foto: Printscreen

ko bi rekao?

MIŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE" DANAS IMA 47 GODINA: Batalio DASKE koje život znače, EVO kako izgleda i čime se bavi

Njega je glumio Mihailo Jevtić, koji je posle ovog angažmana dobio još nekoliko uloga, ali karijeru nije nastavio na daskama koje život znače

Objavljeno:

Replike iz kultne serije „Žikina dinastija” se i dan-danas prepričavaju, a publici se ponajviše dopadaju oni delovi kada dva prijatelja Žika Pavlović i Milan Todorović dobijaju unuka Mišu sa kojim prolaze kroz raznorazne avanture.

U pitanju je komedija „Kakav deda takav unuk”, koja predstavlja četvrti nastavak serijala „Lude godine”, a Mišu je glumio Mihailo Jevtić, koji je posle ovog angažmana dobio još nekoliko uloga, ali karijeru nije nastavio na daskama koje život znače.

Žikina dinastija
foto: Printscreen

U pomenutoj ostvarenju Mihailo je imao svega osam godina, a nakon ove uloge dobio je još nekoliko, a jedna od značajnijih je ona u seriji „Sivi dom”, ali tu svoju glumačku karijeru završava.

Mihailo je sa šest godina primljen u dečiji dramski studio RTB-a i sledećih 18 godina je snimao za televiziju i film i igrao u beogradskim pozorištima. Posle toga se povukao i radio kratke filmove.

1 / 5 Foto: Printscreen

Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisao je i akademiju koju je napustio tokom druge godine studija.

Žikina dinastija
foto: Printscreen

Mihailo danas ima 47 godina i gaji veliku ljubav prema muzici - svira violinu, klavir i gitaru, a pored toga se bavi dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova.

Žikina dinastija
foto: Printscreen

Bonus video:

04:34

PROFESORKA IZ TRSTENIKA UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM: Plakala sam danima, ja tu decu poštujem! MNOGE KOLEGE ĆUTE, A ISTO SU PROŠLE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.